Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Akcija u tijeku

Policija u lovu na dubrovačke 'dilere'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Akcija je uslijedila nakon mjeseci praćenja više dubrovačkih 'dilera'.

Dubrovačka policija od ponedjeljka ujutro, prema neslužbenim informacija, provodi akciju u kojoj je uhićeno više poreprodavača droge, najvjerojatnije marihuane, a prvi bi službeni podaci, kako je najavljeno, trebali biti poznati u poslijepodnevnim satima.

Pročitajte i ovo Ilustracija Otkrivao službene tajne Policajac iz istraga otkrivao gdje dileri drže drogu pa ju s dvojicom suradnika krao i prodavao Uhićeno 10 ljudi zbog preprodaje droge Uhićenja u Puli i Zagrebu Pale dvije narkobande, uhićeno 10 ljudi, jedan je u šumi zakopao 12 kilograma kokaina

Policijska glasnogovornica Marija Gjenero potvrdila je tek da je u tijeku kriminalističko istraživanje nad više osoba te da će službeno priopćenje uslijediti po okončanju akcije.

Neslužbeno se, pak, doznaje da je na području grada Dubrovnika uhićeno više preprodavača marihuane te da nije riječ o nastavku akcije Gladius iz travnja 2013. u kojoj je zbog krijumčarenja marihuane iz Albanije privedeno više od 50 osoba. Ta se akcija odigrala se u četiri države - Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Crnoj Gori, a vrijednost zaplijenjene droge tada je procijenjena na preko 5,5 milijuna kuna.

Pedijatar neurolog šmrkao kokain, pa donosio odluke o životu i smrti djece?!

Prema pisanju lokalnih medija posljednja je akcija uslijedila nakon mjeseci praćenja više dubrovačkih 'dilera'. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene