Četrdesetjednogodišnjakinja je u četvrtak tijekom prijepodneva u stanu u Zrnetićevoj ulici u zagrebačkom naselju Vrapče nožem ubila 52-godišnjeg muškarca s kojim je najvjerojatnije bila u vezi, a ubojstvu je prethodio verbalni te potom i tjelesni sukob.

Galerija


U Policijskoj upravi zagrebačkoj Hini je rečeno da je tijekom prijepodneva 41-godišnjakinja oštrim predmetom usmrtila 52-godišnjaka, nakon verbalnog, a potom i tjelesnog sukoba. Nakon počinjenog ubojstva žena se obratila susjedima.

Vezani članci Očevid nakon ubojstva u Piškorovcu Odredili pritvor muškarcu osumnjičenom da je pred djecom ubio nevjenčanu suprugu u Piškorovcu Novakovec: Policijski očevid u kući u kojoj je pronađeno tijelo žene Policija traži ubojicu: Na tijelu žene (77) iz Novakovca pronađene višestruke ozljede

Policija je dojavu o ubojstvu zaprimila oko podneva. Tijelo muškarca je nakon očevida prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku na Šalatu.

Četrdesetjednogodišnjakinja je prevezena u Klinički bolnički centar Sestre milosrdnice gdje joj je pružena liječnička pomoć.

U policiji kažu da još nemaju decidiranu potvrdu kakve je ozljede žena zaprimila u tjelesnom sukobu koji je prethodio ubojstvu muškarca, ali najvjerojatnije je riječ o lakim ozljedama.

U policiji kažu da su 41-godišnjakinja i 52-godišnjak najvjerojatnije bili u vezi. Oboje su iz Zagreba. (Hina)