Četrdesetjednogodišnjakinja je u četvrtak tijekom prijepodneva u stanu u Zrnetićevoj ulici u zagrebačkom naselju Vrapče nožem ubila 52-godišnjeg muškarca s kojim je najvjerojatnije bila u vezi, a ubojstvu je prethodio verbalni te potom i tjelesni sukob.

Galerija


U Policijskoj upravi zagrebačkoj Hini je rečeno da je tijekom prijepodneva 41-godišnjakinja oštrim predmetom usmrtila 52-godišnjaka, nakon verbalnog, a potom i tjelesnog sukoba. Nakon počinjenog ubojstva žena se obratila susjedima.

Vezani članci Policija, ilustracija - 1 Stravično ubojstvo žene na Krku: Nitko je nije vidio danima, ali susjedima je jedan detalj bio alarmantan Douglas Cane osuđen na 25 godina zatvora - 2 Vrhovni sud potvrdio presudu Britancu koji je osuđen na 24 godine zatvora zbog ubojstva na plaži Zrće

Policija je dojavu o ubojstvu zaprimila oko podneva. Tijelo muškarca je nakon očevida prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku na Šalatu.

Četrdesetjednogodišnjakinja je prevezena u Klinički bolnički centar Sestre milosrdnice gdje joj je pružena liječnička pomoć.

U policiji kažu da još nemaju decidiranu potvrdu kakve je ozljede žena zaprimila u tjelesnom sukobu koji je prethodio ubojstvu muškarca, ali najvjerojatnije je riječ o lakim ozljedama.

U policiji kažu da su 41-godišnjakinja i 52-godišnjak najvjerojatnije bili u vezi. Oboje su iz Zagreba. (Hina)