Policijska traka, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr)
Policijska traka, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Policija je objavila detalje prometne nesreće kod Daruvara.


35-godišnji vozač poginuo je u nedjelju oko 13:10 u naselju Potočani na daruvarskom području. Nesretni je čovjek izgubio kontrolu na vozilom i sletio s ceste, te na mjestu preminuo.

Vezani članci Policija, ilustracija Teška nesreća u Daruvaru: Automobilom naletio na dvije djevojčice, obje prevezene u bolnicu Policija, ilustracija Teška prometna nesreća kod Varaždina: Motociklist sletio s ceste pa na mjestu poginuo

Policija je objavila kako je muškarac iz Puklice, koji nije koristio sigurnosni pojas, upravljao svojim osobnim automobilom marke Citroen Saxo (BJ) cestom kroz nenaseljeni dio Potočana u smjeru Katinca.

Prilikom izlaska iz oštrog desnog zavoja nije prilagodio brzinu kretanja te je vozilom prešao na lijevi kolnički trak, lijevim kotačima zahvatio lijevu bankinu, a zatim prednjim dijelom udario u metalni stup ploče za označavanje oštrog zavoja i smjerokazni stupčić, nakon čega je vozilom sletio u lijevi putni jarak.

Tamo je lijevom stranom vozila udario u lijevu stranu putnog jarka, uslijed čega je došlo do preokretanja automobila na krov i klizanja po putnom jarku do drugog metalnog stupa ploče za označavanje oštrog zavoja, gdje se i zaustavio, priopćila je PU bjelovarsko-bilogorska.

Muškarac je preminuo na licu mjesta uslijed zadobivenih ozljeda.

Ovo je prva poginula osoba u prometnim nesrećama ove godine na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske.