Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije bio vezan

Objavljeni detalji teške prometne nesreće kod Daruvara: Udario u metalni stup i sletio s ceste

Policijska traka, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr)
Policijska traka, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
Policija je objavila detalje prometne nesreće kod Daruvara.

35-godišnji vozač poginuo je u nedjelju oko 13:10 u naselju Potočani na daruvarskom području. Nesretni je čovjek izgubio kontrolu na vozilom i sletio s ceste, te na mjestu preminuo.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Teška nesreća na porečkoj obilaznici, jedna osoba poginula Ilustracija kod Rakovice Poginuo vozač, još nije identificiran: Zabio se u metalnu ogradu i prevrnuo na cesti

Policija je objavila kako je muškarac iz Puklice, koji nije koristio sigurnosni pojas, upravljao svojim osobnim automobilom marke Citroen Saxo (BJ) cestom kroz nenaseljeni dio Potočana u smjeru Katinca.

Prilikom izlaska iz oštrog desnog zavoja nije prilagodio brzinu kretanja te je vozilom prešao na lijevi kolnički trak, lijevim kotačima zahvatio lijevu bankinu, a zatim prednjim dijelom udario u metalni stup ploče za označavanje oštrog zavoja i smjerokazni stupčić, nakon čega je vozilom sletio u lijevi putni jarak.

Tamo je lijevom stranom vozila udario u lijevu stranu putnog jarka, uslijed čega je došlo do preokretanja automobila na krov i klizanja po putnom jarku do drugog metalnog stupa ploče za označavanje oštrog zavoja, gdje se i zaustavio, priopćila je PU bjelovarsko-bilogorska.

Muškarac je preminuo na licu mjesta uslijed zadobivenih ozljeda.

Ovo je prva poginula osoba u prometnim nesrećama ove godine na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene