Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tri osobe ozlijeđene

Policija objavila detalje sudara BMW-a i Audija u Dubravi, evo što se dogodilo

Prometna nesreća (Dnevnik.hr)
Prometna nesreća (Dnevnik.hr)
Aktualno Galerija Prometna nesreća (Dnevnik.hr) Prometna nesreća (Dnevnik.hr) Prometna nesreća (Dnevnik.hr) Prometna nesreća (Dnevnik.hr) Prometna nesreća (Dnevnik.hr) Prometna nesreća (Dnevnik.hr) Prometna nesreća (Dnevnik.hr) Prometna nesreća (Dnevnik.hr) +0 Prometna nesreća (Dnevnik.hr) Galerija 1/5 >>
Policija je objavila detalje jučerašnje prometne nesreće u Dubravi kad su se sudarili skupocjeni Audi i BMW, pri čemu su tri osobe ozlijeđene.

Policija je na svojim stranicama objavila i poziv svim svjedocima nesreće da se jave ako imaju dodatne informacije kako bi se utvrdile točne okolnosti. 

Pročitajte i ovo Nesreća u Njemačkoj Sve službe na terenu FOTO/VIDEO Objavljene snimke s mjesta strašne nesreće u Njemačkoj: Prevrnuo se Flixbusov autobus, najmanje je pet osoba poginulo Ilustracija kod Sv. Roka Dvije osobe poginule u teškoj nesreći, autocesta zatvorena: "Posvuda su razbacani dijelovi automobila"

Priopćenje policije prenosimo u cijelosti:

51-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Audi čeških nacionalnih oznaka sjevernom kolničkom trakom Ulice Dubrava u smjeru zapada. Dolaskom do raskrižja s Kapucinskom ulicom, ušao je raskrižje s namjerom skretanja ulijevo u Kapucinsku ulicu, tom prilikom na prednju stranu vozila naletio je osobni automobil marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 26-godišnjak koji se kretao južnom kolničkom trakom Ulice Dubrava u smjeru istoka, a u trenutku prometne nesreće ušao je u raskrižje zadržavajući smjer kretanja za ravno.

Uslijed siline naleta osobni automobil marke BMW odbio se u smjeru jugoistoka te je sletio na nogostup, gdje je prednjom stranom vozila naletio na stup semafora, od kojeg se odbio dalje u smjeru jugoistoka preko mekanog terena, koji se nalazi s iste strane raskrižja, kada je stražnjom stranom vozila naletio na prednju stranu osobnog automobila marke Kia ceed zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 61-godišnjaka i na prednju stranu osobnog automobila Volkswagen Polo zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 59-godišnjaka, koji su se nalazili parkirani na obilježenom parkirališnom mjestu koje se nalazi sa sjeverne strane kolnika Fočanske ulice.

Osobni automobil Audi, čeških nacionalnih oznaka, uslijed siline naleta odbio se u smjeru istoka te se zaustavio na kolniku Ulice Dubrava s istočne strane raskrižja dok su krhotine plastike otpale s vozila te su odbačene u smjeru istoka, na nogostup i tramvajsku stanicu, gdje su udarile u maloljetnicu koja se kao pješakinja kretala tramvajskom stanicom u smjeru istoka.

Liječnička pomoć je 51-godišnjaku pružena u KB-u Dubrava, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen, 26-godišnjaku je liječnička pomoć pružena u KBC-u Zagreb te je utvrđeno da je teško ozlijeđen. Ozlijeđenoj maloljetnici liječnička je pomoć pružena u KBC-u Zagreb, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđena.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene