Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neuspjela potjera

Policajci tijekom potjere sletjeli u rijeku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neobična prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo policijsko vozilo dogodila se pored Varaždina, nakon potjere za maskiranim razbojnikom, koji je pješice pobjegao nakon pokušaja pljačke trgovine u mjestu Jalžabet.

Maskirani razbojnik sinoć je oko 20.20 sati upao u lokalnu trgovinu i nožem zaprijetio 47-godišnjoj i 26-godišnjoj zaposlenici te od njih zatražio novac, koji su mu one odbile predati pa je nesuđeni pljačkaš odlučio 'nestati' s mjesta događaja. Za njim u potjeru odmah po dojavi kreću trojica policajaca u službenom automobilu te s upaljenom signalizacijom jure u pravcu navedenog mjesta, no ne stižu do njega.

Pročitajte i ovo Marija Selak Raspudić Reforma Hrvatskog sabora Selak Raspudić: "Željezna ograda, simbol HDZ-ove Vlade, stvar je prošlosti" Nikola Grmoja PARLAMENTARNI IZBORI Grmoja podnio prijavu DORH-u zbog malverzacija u Fortenovi

Naime, oko 20.45 sati, 27-godišnji policajac, koji je upravljao automobilom, gubi kontrolu nad vozilom te u zanošenju zahvaća most na rijeci Plitvici te slijeće u istu. Sva trojica policajaca u nesreći su zadobila ozljede, no PU varaždinska nije izvijestila o kakvoj se težini ozljeda radi. Razbijeni policijski automobil služba HAK-a je prevezla nazad na parkiralište varaždinske policije, a od razbojnika ni traga, ni glasa.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene