Vukovarsko-srijemska policija u Vođincima je pronašla laboratorij za uzgoj marihuane. Uhićene su četiri osobe.

Galerija


U pretrazi obiteljske kuće u Vođincima policija je pronašla laboratorij za uzgoj marihuane koji se sastojao od improvoziranog šatora, ventilacijskog sustava, prigušnice za svjetlo i sustava za navodnjavanje. Pronađeno je i više litara tekućine za prihranu biljaka te oko 70 grama marihuane, priopćila je vukovarsko-srijemska policija.

Vezani članci Marihuana, ilustracija (Foto: Pixsell,Davor Javorović) Srbi krijumčarili više od 255 kilograma marihuane: Drogu skrili u krovu kamionske prikolice Velika zapljena pulske policije na festivalu (Foto: PU Istarska) Detalji velike zapljene droge u Puli: Policija kod petero državljana Velike Britanije pronašla drogu u vrijednosti većoj od milijun kuna

Četiri su osobe uhićene i predane pritvorskom nadzorniku, uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Obavljenim pretragama stanova u Vukovaru pronađeno je oko 200 g marihuane, 17 g speeda, 1 g hašiša, 1009 komada tableta ecstazy i tri digitalne vage.