Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bacio ručnu bombu

Split: Policija traži 'bombaša'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U trenutku eksplozije na stubištu u zgradi na splitskim Brdima nije bilo nikoga. Materijalna šteta je oko 15 tisuća kuna.

Oko 15 tisuća kuna iznosi materijalna šteta prouzročena sinoćnjom eksplozijom ručne bombe na stubištu stambene zgrade u Triljskoj ulici u Splitu, priopćila je splitska policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija "Zdravstveni centar" Popila je piće u wellness-centru i umrla, sumnja se što je bilo u njemu Ilustracija Zabijao se autom u njihov Clio Optužen muškarac čiji je ponašanje zgrozilo Hrvatsku: Svi pamte njegov napad na troje mladih

Sinoć je završen očevid na mjestu eksplozije, te je utvrđeno da je netko u 18:40 sati, u Triljskoj ulici na Brdima, u stubištu stambene zgrade, između prizemlja i prvog kata, bacio ručnu bombu koja je potom eksplodirala. Sreća je da u tom trenutku nikoga nije bilo na stubištu.

Eksplozija u Splitu: Na stubište zgrade bačena eksplozivna naprava

Policija je izvijestila da su očevidom utvrdili kako se radi o ručnoj bombi, od eksplozije su oštećena dvoja vrata i stakla, te se materijalna šteta procjenjuje na oko 15.000 kuna.

U tijeku je kriminalističko istraživanje i traganje za počiniteljem, potvrdili su u policiji. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene