Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Općinsko državno odvjetništvo u Bujama podnijelo je Istražnome centru Županijskoga suda u Puli istražni zahtjev protiv 46-godišnjaka i 53-godišnjakinje iz Pule zbog osnovane sumnje da su lani 17. prosinca u Puli počinili kazneno djelo protiv života i tijela, to jest protupravni prekid trudnoće.


Kako se navodi na internetskim stranicama DORH-a, protiv prvoosumnjičenika podignut je istražni zahtjev i zbog osnovane sumnje da je počinio teško kazneno djelo protiv zdravlja ljudi. Iako istarska policija to nije niti potvrdila niti opovrgnula, riječ je o poznatome pulskom ginekologu i njegovoj medicinskoj sestri.

Vezani članci Sklat sivac - 3 Što se to zaplelo u mrežu? Ribari slučajno ulovili morskog psa kakvih je samo 10-ak u Jadranu. Priča ima sretan kraj Lana Peto Kujundžić Stigla prijava: Lana Peto Kujundžić prijavila se za mjesto predsjednice Vrhovnog suda

Policija je prijavu zaprimila od pulske Opće bolnice, a uhićeni su pošto se 33-godišnja pacijentica s pulskog područja 25. siječnja s teškim zdravstvenim problemima javila na ginekologiju pulske Opće bolnice. Hitno je hospitalizirana pošto joj je, navodno, osumnjičeni ginekolog 17. prosinca napravio pobačaj.

Predmet je preuzelo Općinsko državno odvjetništvo u Bujama jer je supruga prvoosumnjičenoga zaposlena na Općinskome sudu u Puli.