Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kazneno djelo protiv života i tijela

Policija istražuje pulskog ginekologa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Općinsko državno odvjetništvo u Bujama podnijelo je Istražnome centru Županijskoga suda u Puli istražni zahtjev protiv 46-godišnjaka i 53-godišnjakinje iz Pule zbog osnovane sumnje da su lani 17. prosinca u Puli počinili kazneno djelo protiv života i tijela, to jest protupravni prekid trudnoće.

Kako se navodi na internetskim stranicama DORH-a, protiv prvoosumnjičenika podignut je istražni zahtjev i zbog osnovane sumnje da je počinio teško kazneno djelo protiv zdravlja ljudi. Iako istarska policija to nije niti potvrdila niti opovrgnula, riječ je o poznatome pulskom ginekologu i njegovoj medicinskoj sestri.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zadobila teške ozljede Užas u Puli: Parkirano vozilo krenulo nizbrdo i prešlo preko vlasnice Rotacijska garaža u Puli - 4 Naš proizvod Ovo je prva rotacijska garaža u Hrvatskoj: Pogledajte koliko će stajati parking

Policija je prijavu zaprimila od pulske Opće bolnice, a uhićeni su pošto se 33-godišnja pacijentica s pulskog područja 25. siječnja s teškim zdravstvenim problemima javila na ginekologiju pulske Opće bolnice. Hitno je hospitalizirana pošto joj je, navodno, osumnjičeni ginekolog 17. prosinca napravio pobačaj.

Predmet je preuzelo Općinsko državno odvjetništvo u Bujama jer je supruga prvoosumnjičenoga zaposlena na Općinskome sudu u Puli.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene