Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Policija intenzivno traga za ubojicom sa Savice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija intenzivno obrađuje ubojstvo muškarca koji je prekjučer pronađen mrtav u osobnom automobilu na Savici u Zagrebu, no trenutačno niti jedan od podataka nije takve naravi da bih ga mogla objaviti, rekla je danas novinarima glasnogovornica zagrebačke Policijske uprave Aleksandra Ljuba.

34-godišnji Adriano Čupić, bivši pripadnik 1. gardijske brigade pronađen je u petak, 30. listopada, oko 14 sati mrtav u bijelom terencu 'land roveru' na parkiralištu iza nogometnog igrališta u zagrebačkom naselju Savici. Ubijen je s više hitaca iz vatrenog oružja. 

Pročitajte i ovo Policija istražuje smrt Ukrajinca Nova saznanja Policija o mrtvom Ukrajincu u Slavonskom Brodu: Privedene još tri osobe Sudar dva vojna malezijska helikoptera tragedija u Maleziji VIDEO Objavljena snimka strašne nesreće: Dva vojna helikoptera sudarila se tijekom vježbe, poginulo 10 ljudi

>> Simona tvrdi da ubijeni nije bio njezin zaštitar

Policija je očevidom utvrdila da nije riječ o samoubojstvu, nego o ubojstvu iz vatrenog oružja.

O pojedinostima očevida i kriminalističke obrade na dan ubojstva policija nije željela govoriti pa je ostalo nepoznato je li na mjestu zločina pronađeno oružje i ima li tragova koji bi mogli dovesti do ubojice za kojim se intenzivno traga.

Za sada su nepoznati i motivi ubojstva.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene