Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NAKON BLOKADE

Okončana drama u Kaštel Sućurcu: Policija svladala rabijatnog muškarca koji je pucao pa se zatvorio u stan

Policijski očevid, ilustracija (Foto: Pixell)
Policijski očevid, ilustracija (Foto: Pixell) Pixell
Aktualno Galerija +0 Policijski očevid, ilustracija (Foto: Pixell) Galerija 1/1 >>
Policija je u 14 sati dobila dojavu da se iz kuće čuje pucnjava. Prema prvim informacijama u stanu je sam muškarac. Nešto prije 17 sati policajci su ušli u stan i svladali ga.

Policija je u subotu poslijepodne u Kaštel Sućurcu blokirala prostor oko zgrade iz koje se čula pucnjava i u kojoj se, u jednom od stanova, nalazio muškarac.

Pročitajte i ovo Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao! Pucnjava u Maksimiru Pucnjava u Zagrebu Žena ubijena u Zagrebu: ''Upomoć, upomoć, tata je upucao mamu!''

Iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske kazali su kako su s njim pokušali uspostaviti komunikaciju, no to očito nije bilo uspješno pa su u 16:55 policajci upali u stan i uz primjenu sredstava prisile svladali muškarca.

Policija je o pucnjavi u zgradi u Kaštel Sućurcu dobila dojavu oko 14 sati te je odmah izašla na teren i opkolila zgradu. U Kaštel Sućurac stigli su i policijski pregovarači, posebno obučeni za razgovore u takvim situacijama, rekli su Hini iz splitske policije.

Nakon okončanja ove akcije u tijeku je očevid i krim-istraživanje, nakon kojeg će biti poznato više detalja. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene