Policija je u 14 sati dobila dojavu da se iz kuće čuje pucnjava. Prema prvim informacijama u stanu je sam muškarac. Nešto prije 17 sati policajci su ušli u stan i svladali ga.

Galerija


Policija je u subotu poslijepodne u Kaštel Sućurcu blokirala prostor oko zgrade iz koje se čula pucnjava i u kojoj se, u jednom od stanova, nalazio muškarac.

Vezani članci Josip Mataija - 1 Voditelj Službe za sigurnost prometa otkrio detalje strašne nesreće u kojoj je poginulo dijete te poručio: "Nesreće su se dogodile zbog teških prekršaja" Prometna nesreća kod Pleternice Žena se kraj Pleternice zaletjela u vozilo pravosudne policije u kojoj je bio zatvorenik, muškarac u Splitu udario u službeni policijski motocikl

Iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske kazali su kako su s njim pokušali uspostaviti komunikaciju, no to očito nije bilo uspješno pa su u 16:55 policajci upali u stan i uz primjenu sredstava prisile svladali muškarca.

Policija je o pucnjavi u zgradi u Kaštel Sućurcu dobila dojavu oko 14 sati te je odmah izašla na teren i opkolila zgradu. U Kaštel Sućurac stigli su i policijski pregovarači, posebno obučeni za razgovore u takvim situacijama, rekli su Hini iz splitske policije.

Nakon okončanja ove akcije u tijeku je očevid i krim-istraživanje, nakon kojeg će biti poznato više detalja.