Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća kod Dubrovnika

Poginuo vozač koji je automobilom prešao na suprotnu kolničku traku i udario u teretno vozilo

Prometna nesreća u Dubrovniku (Foto: Du List)
Prometna nesreća u Dubrovniku (Foto: Du List) Du List
Aktualno Galerija Prometna nesreća u Dubrovniku (Foto: Du List) Prometna nesreća u Dubrovniku (Foto: Du List) Foto: Du List Prometna nesreća u Dubrovniku (Foto: Du List) Prometna nesreća u Dubrovniku (Foto: Du List) Foto: Du List Prometna nesreća u Dubrovniku (Foto: Du List) Prometna nesreća u Dubrovniku (Foto: Du List) Foto: Du List +0 Prometna nesreća u Dubrovniku (Foto: Du List) Galerija 1/4 >>
Jutros oko 8:30 na dijelu Jadranske magistrale u mjestu Vrbica kod Dubrovnika dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna osoba.

Teška prometna nesreća dogodila se u petak ujutro oko 8:30, a neslužbeno se doznaje da je poginuli bio stariji, 89-godišnji muškarac.

Pročitajte i ovo Anja Perković i Miljenko Gočin - 3 Detalji nesreće Zašto je sletio s ceste autobus pun djece? "Čovjek je bio odgovoran i procijenio da je bolje skliznuti u odvodni kanal" Slika nije dostupna Bila je sama u autu Nesreća kod Vukove Gorice: Vozačica (74) vjerojatno doživjela srčani udar pa sletjela s ceste

Do prometne nesreće došlo je kada je 89-godišnji vozač osobnog vozila dubrovačkih registracijskih oznaka, krećući se u pravcu Dubrovnika, iz još neutvrđenih razloga, prešao na suprotnu kolničku traku i udario u teretno vozilo splitskih registracijskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 40-godišnjak.

Vozač osobnog vozila smrtno je stradao na mjestu događaja. Promet je na tom dijelu magistrale za vrijeme trajanja očevida kojim je rukovodio zamjenik državnog odvjetnika bio u potpunosti ili djelomično zatvoren do 11:10 sati, kada je normaliziran.

U priloženoj galeriji pogledajte fotografije i video Du Lista.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene