Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Podvodio mladića 51-godišnjem muškarcu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijski službenici Policijske postaje Trnje, u suradnji sa službenicima Odjela organiziranog kriminaliteta, dovršili su kriminalističku obradu nad 55-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo podvođenja na štetu 19-godišnjaka.

Osnovano se sumnja da je tijekom prosinca prošle godine i siječnja ove vrbovao, poticao, organizirao i novodio na odavanje prostituciji 19-godišnjeg muškarca, koji je u dva navrata za novčani iznos pružao seksualne usluge 51-godišnjem hrvatskom državljaninu, priopćila je PU zagrebačka. 

Pročitajte i ovo Prostitucija, ilustracija Uhićena je Peruanka u unajmljenim stanovima organizirala prostituciju: Policija otkrila detalje Slika nije dostupna Strava u Srbiji Monstrum podvodio kćer s posebnim potrebama, majka znala za sve: "Bojala sam se samo da ne zatrudni"

Oštećenom je osumnjičeni u oba slučaja rekao gdje i kada mora doći kako bi se sastao s mušterijom, što je isti i učinio, a nakon pružene usluge novac je predao osumnjičenom. Osumnjičeni je, uz posebno izvješće, doveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene