Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policijski službenici Policijske postaje Trnje, u suradnji sa službenicima Odjela organiziranog kriminaliteta, dovršili su kriminalističku obradu nad 55-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo podvođenja na štetu 19-godišnjaka.


Osnovano se sumnja da je tijekom prosinca prošle godine i siječnja ove vrbovao, poticao, organizirao i novodio na odavanje prostituciji 19-godišnjeg muškarca, koji je u dva navrata za novčani iznos pružao seksualne usluge 51-godišnjem hrvatskom državljaninu, priopćila je PU zagrebačka. 

Vezani članci Prostitucija (Ilustracija: Gulliver/Thinkstock) Počelo suđenje u Koprivnici: Muškarac (52) podvodio djevojku (28), na popisu klijenata ugledni poduzetnici Slika nije dostupna Na podvođenju hrvatske državljanke (25) zaradili nekoliko stotina tisuća kuna

Oštećenom je osumnjičeni u oba slučaja rekao gdje i kada mora doći kako bi se sastao s mušterijom, što je isti i učinio, a nakon pružene usluge novac je predao osumnjičenom. Osumnjičeni je, uz posebno izvješće, doveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.