Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novogodišnja strava na Trešnjevci

Podignuta optužnica za ubojstvo brata blizanca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačko Županijsko državno odvjetništvo podiglo je optužnicu protiv mladićaa kojega se tereti da je u novogodišnjoj noći nožem u prsa usmrtio 31-godišnjeg brata blizanca.

Ne navodeći ime optuženog državno odvjetništvo je na svojoj internetskoj stranici danas objavilo da je mladića optužilo za ubojstvo i zatražilo da mu se produlji istražni zatvor.

Podsjetimo, on se tereti da je prvog dana 2013., oko 4:30 sati, nožem u prsa ubo brata u stanu u kojemu je s njima živjela i žrtvina 23-godišnja djevojka. Vedran Tomas je od ozljede umro, a protiv njegovog brata je pokrenuta kriminalistička istraga kojom je utvrđeno da su se braća i ranije fizički i verbalno sukobljavali te da su kobne noći zajedno s 23-godišnjakinjom u stanu u Ogrizovićevoj ulici konzumirali razna alkoholna pića.

Pročitajte i ovo Danka Ilić gdje je tijelo djevojčice? Otkriveni rezultati DNK analize automobila kojim su ubojice udarili i vozili malenu Danku Ilić Jovenel Moise i Martine Moise naređeno njihovo uhićenje Šokantan rezultat istrage o ubojstvu zadnjeg predsjednika: Udovica se urotila s bivšim premijerom, otkriven i motiv

>> Ubojstvo na Trešnjevci: Policija i službeno osumnjičila brata

U stanu je pronađen pištolj kojeg je Miroslav ilegalno posjedovao, a više noževa je izuzeto i poslano na vještačenje. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene