Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi detalji o pucnjavi u Petrinji

"Pušku je uperio prema vozačici": Muškarac oteo automobil s dvije žene i djetetom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Petrinji je u utorak uhićen 48-godišnji muškarac koji je na više lokacija po gradu ispaljivao hice iz vatrenog oružja i sijao strah. Policija je javila da je bio pijan.

Sisačka policija provela je kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjim muškarcem koji je u utorak poslijepodne pucnjevima iz automatske puške sijao strah u Petrinji.

Pročitajte i ovo Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao! Pucnjava u Maksimiru Pucnjava u Zagrebu Žena ubijena u Zagrebu: ''Upomoć, upomoć, tata je upucao mamu!''

Kako doznajemo, 48-godišnjak je prije pucnjave u mjestu Gora na petrinjskom području, držeći automatsku pušku, na cesti zaustavio automobil sisačkih registracija kojim je upravljala 44-godišnja vozačica.

"Pušku je uperio prema vozačici i rekao da ga odveze do grada te sjeo u vozilo u kojem se još nalazila i 20-godišnja suvozačica te 11-godišnje dijete. Dolaskom u Petrinju izašao je iz auta i otišao u Ulicu Matije Gupca, gdje je na ulici kojom su prolazili pješaci i vozila ispred ugostiteljskog objekta u zrak ispalio ukupno 28 hitaca.

Potom je ušao u ugostiteljski objekt i kroz stražnja vrata izašao u dvorište, gdje su ga uz uporabu sredstava prisile u 14:05 uhitili policijski službenici Policijske postaje Petrinja. Alkotestiranjem je kod 48-godišnjaka utvrđena prisutnost alkohola od 1,54 promila", javlja policija.

Tijekom dana bit će priveden u zatvor uz kaznenu prijavu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene