Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Provedeno prvo ispitivanje

Muškarac iz Ludbrega mjesecima mlatio ženu i djecu, napokon završio u pritvoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U varaždinskom Općinskom državnom odvjetništvu provedeno je prvo ispitivanje uhićenog 38-godišnjaka kojega se tereti za nasilje u obitelji i povredu djetetovih prava.

U državnom odvjetništvu sumnjaju da je 38-godišnjak od veljače do srpnja 2019. godine u obiteljskoj kući u okolici Ludbrega, u alkoholiziranom stanju često grubo vrijeđao i fizički napadao svoju suprugu pred njihovo dvoje maloljetne djece.

Pročitajte i ovo Ilustracija Osuđena je Teta iz vrtića napala supruga - htjela ga ugristi za vrat! Napravila rusvaj u policiji: "Go*na jedna nesposobna, je*em vam mater nesposobnu" Slika nije dostupna Žrtva državnih institucija Očajna majka od premijera traži pomoć: "Nakon bijega od zlostavljača postajete žrtva sustava - vrijeđaju vas i ne vjeruju"

Osim toga, u istom je razdoblju često pod utjecajem alkohola vikao na svoju djecu i tukao ih te potpuno prestao voditi svaku brigu o njima.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila 38-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u postupku i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene