Nasilje, ilustracija (Foto: Pixsell, Dubravka Petrić)
Nasilje, ilustracija (Foto: Pixsell, Dubravka Petrić) Foto: Pixsell, Dubravka Petri?

U varaždinskom Općinskom državnom odvjetništvu provedeno je prvo ispitivanje uhićenog 38-godišnjaka kojega se tereti za nasilje u obitelji i povredu djetetovih prava.


U državnom odvjetništvu sumnjaju da je 38-godišnjak od veljače do srpnja 2019. godine u obiteljskoj kući u okolici Ludbrega, u alkoholiziranom stanju često grubo vrijeđao i fizički napadao svoju suprugu pred njihovo dvoje maloljetne djece.

Vezani članci Nasilje, ilustracija (Foto: Pixsell, Dubravka Petrić) Izvanbračnu suprugu na Krku udarao šakama i remenom po glavi i tijelu, gušio je i gađao predmetima Nasilje nad ženama, ilustracija (Foto: Pixsell, Davor Javorović) Šok na vjenčanju u Vinkovcima: Ženi opalio šamar pa završio na policiji, njihova kći pred oltar je išla sama

Osim toga, u istom je razdoblju često pod utjecajem alkohola vikao na svoju djecu i tukao ih te potpuno prestao voditi svaku brigu o njima.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila 38-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u postupku i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.