Prometna policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Matija Habljak)
Prometna policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Matija Habljak) Foto: Pixsell, Matija Habljak

U Vinkovcima je zaustavljeno teretno vozilo čiji je vozač razgovarao na mobitel, javlja policija. Daljnjom provjerom utvrđeno je da je vozač pijan i bez dokumenata.


Na raskrižju ulica Ruđera Boškovića i Matije Gupca u Vinkovcima, u ponedjeljak oko 14:40, u redovnoj kontroli prometa zatečeno je teretno vozilo zagrebačkih registracijskih oznaka čiji je vozač za vrijeme upravljanja vozilom razgovarao na mobilni uređaj.

Vezani članci Mato Kovačević, zamjenik načelnika I. policijske postaje (Foto: Dnevnik.hr) Policija pojačava nadzor za vikend i upozoravaju vozače: "Moraju biti svjesni da niti jedan razlog ne opravdava vožnju pod utjecajem alkohola" Ilustracija (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL) Pijan izbo starijeg brata u Vinkovcima: "Pucaju iz kalašnjikova, tuku se, žive s ocem pa i njega pretuku"

Policijski službenici su utvrdili kako vozač nema vozačku dozvolu ni osobnu iskaznicu, a pokazivao je značajne znakove alkoholiziranosti.

Zbog toga je priveden u policiju, gdje je utvrđen njegov identitet. Radi se o 43-godišnjaku iz Zagreba.

Za volanom je sjedio s 2,85 promila alkohola. Također, utvrđeno je kako je 43-godišnjaku istekla važnost trajanja vozačke dozvole.

43-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju do otrežnjenja.

Općinskom sudu u Vinkovcima bit će podnesen optužni prijedlog, a s obzirom na to da je 'napuhao' gotovo tri promila, za vozača će biti podnesen zahtjev za izvanrednim zdravstvenim pregledom.

Ovako izgleda slavna katedrala Notre-Dame u Parizu dan nakon stravičnog požara