Prometna policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Matija Habljak)
Prometna policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Matija Habljak)

U Vinkovcima je zaustavljeno teretno vozilo čiji je vozač razgovarao na mobitel, javlja policija. Daljnjom provjerom utvrđeno je da je vozač pijan i bez dokumenata.


Na raskrižju ulica Ruđera Boškovića i Matije Gupca u Vinkovcima, u ponedjeljak oko 14:40, u redovnoj kontroli prometa zatečeno je teretno vozilo zagrebačkih registracijskih oznaka čiji je vozač za vrijeme upravljanja vozilom razgovarao na mobilni uređaj.

Vezani članci Akcija Faraon razbila lanac dilera (Foto: PU vukovarsko-srijemska)5 U Slavoniji razbijen lanac dilera kokaina i heroina, pritvoreno osam osoba Mladić upucan kod Vinkovaca (Foto: Pixsell,Dubravka Petric) - 5 Ubojici iz restorana kod Vinkovaca određen istražni zatvor, otvorena istraga protiv još dvojice mladića

Policijski službenici su utvrdili kako vozač nema vozačku dozvolu ni osobnu iskaznicu, a pokazivao je značajne znakove alkoholiziranosti.

Zbog toga je priveden u policiju, gdje je utvrđen njegov identitet. Radi se o 43-godišnjaku iz Zagreba.

Za volanom je sjedio s 2,85 promila alkohola. Također, utvrđeno je kako je 43-godišnjaku istekla važnost trajanja vozačke dozvole.

43-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju do otrežnjenja.

Općinskom sudu u Vinkovcima bit će podnesen optužni prijedlog, a s obzirom na to da je 'napuhao' gotovo tri promila, za vozača će biti podnesen zahtjev za izvanrednim zdravstvenim pregledom.

Ovako izgleda slavna katedrala Notre-Dame u Parizu dan nakon stravičnog požara