Obavijesti Video Pretražite Navigacija
stanari u strahu

Još jedan napad psa u Vrapču, ozlijeđena je žena: "Čuli smo zapomaganje. Krv joj je curila s čela"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
U zagrebačkom kvartu Vrapče u nekoliko dana zaredali su se napadi psa na ljude. U nedjelju navečer u Ulici Potok ozlijeđena je žena.

Žena koja je u nedjelju oko 20 sati šetala svog psa u Ulici Potok u kvartu Vrapče napao je pas bez nadzora. Oborio ju je u potok te je žena lakše ozlijeđena, a svjedoci napada kažu da je sve izgledalo strašno.

"Čuli smo viku, zapomaganje 'upomoć' i cviljenje psa. Čuli smo da mladi čovjek viče na psa nakon što ju je već srušio u potok. Susjedi su pokušali potjerati psa, ali nije se dao. Netko ga je onda odvukao", ispričala nam je svjedokinja napada i kazala da je ubrzo potom stigla policija i hitna pomoć.

Pročitajte i ovo Hrvoje Joja iz Hrvatskog kinološkog saveza LAKŠE OZLIJEĐENA DJECA Što učiniti ako pas napadne dijete? Stručnjak za Dnevnik Nove TV objašnjava tko je krivac za današnji napad u Zagrebu

"Curila joj je krv iz čela", kazala je.

Stanari ulice strahuju jer su u ponedjeljak ponovno vidjeli tog psa na ulici.

"Mi svi imamo djecu, pas nije odvezen nikamo", kazala je sugovornica DNEVNIK.hr-a.

Zagrebačka policija potvrdila nam je da se u nedjelju u večernjim satima dogodio napad psa na ženu i drugog psa te da je ženi pružena liječnička pomoć, a utvrđene su joj lakše ozljede.

Pročitajte i ovo Ilustracija Bez nadzora vlasnika Napadi pasa: Belgijski ovčar na školskom igralištu u Međimurju napao petero učenika, u Slavoniji ugrizeno dijete

Na pitanje je li pas koji ih je napao odvezen, u zagrebačkoj policiji kažu kako se još utvrđuju sve okolnosti, a o svemu su obaviještene nadležne službe.

U istom kvartu pas bez nadzora u petak je napao i ugrizao dvoje djece. Vlasnik psa je uhićen, a pas mu je oduzet. Više o tome čitajte >>OVDJE

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene