Zagrebački policajci pritvorili su i kazneno prijavili 45-godišnjaka i 19-godišnjakinju koji su u dva stana u Novom Zagrebu skrivali 12,8 kilograma marihuane, ali i kokain, amfetamine i tablete MDMA.

Galerija


Policija je priopćila da je u ponedjeljak u večernjim satima u Ulici Mladena Fiolića kod 19-godišnjakinje pronađena plastična vrećica sa 6,8 grama marihuane i novac za koji se sumnja da je pribavljen preprodajom droge.

Vezani članci Najveća zapljena amfetamina u Hrvatskoj - 3 VIDEO Kakav ulov splitske policije! Najveća zapljena amfetamina u Hrvatskoj, pao diler s više od 35 kilograma droge Marihuana u autu, ilustracija Uhvaćen na parkingu trgovačkog centra: 24-godišnjak u autu skrivao deset vrećica marihuane i kokaina

Sumnju da pronađena količina marihuane nije jedina droga koju 19-godišnjakinja posjeduje policajci su potvrdili obavljenim pretragama dvaju stanova kojima se osim 19-godišnjakinje koristi i 45-godišnjak.

U stanovima je, precizirala je policija, pronađeno 12.796 grama marihuane, 229 grama kokaina, 39 grama amfetamina, 195 grama punila za miješanje s drogom, 274 grama tableta MDMA, digitalna vaga s tragovima droge i novac za koji se sumnja da je pribavljen preprodajom droge.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnesena nadležnom državnom odvjetništvu.