Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čekao pomoć

Ozlijeđeni vlasnik potonule brodice dva sata opečen plutao u moru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Spašen je vlasnik brodice dužine 10 metara, koja je isplovila iz Maslinice na otoku Šolti prema Hvaru, a uslijed prodora mora počela tonuti oko šest nautičkih milja od Šolte, izvijestilo je večeras Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture.

Lučka kapetanija Split danas je u 16,15 sati dobila dojavu od Nacionalne središnjice za traganje i spašavanje na moru da je brodica 'ST 5783', dužine 10 metara, koja je isplovila iz Maslinice na otoku Šolti prema Hvaru, uslijed prodora mora počela tonuti oko 6 nautičkih milja od Šolte. Na brodici se nalazio vlasnik D.J. koji je plutao u moru oko dva sata, dok ga nije spasila jahta 'Ria'.

Pročitajte i ovo Omiška Dinara nije joj bilo spasa Strava na planinarenju: 26-godišnjakinja se odvojila od grupe i pala u provaliju na Omiškoj Dinari Mjesto pronalaska skijaša na planini Tete Blanche - 4 Tragičan kraj potrage Dramatični posljednji trenuci stradalih skijaša: Lopaticama pokušali iskopati špilju kako bi se sakrili

Vlasnik brodice zadobio je opekline po rukama od motora dok je pokušavao spriječiti prodor mora, a brodica je ostala plutati pramcem na površini. U njoj se nalazi oko 200 litara goriva. Prema brodici je iz luke Milna upućena brodica Lučke kapetanije 5-ST 'Marjan'. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene