Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Višestruke ozljede

Ozlijeđen mađarski letač na paraglajderu i dalje teško

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stanje 60-godišnjega mađarskog letača na paraglajderu, koji je jučer oko 14 sati pao tijekom leta kod Triblja, i dalje je vrlo ozbiljno.

Mađarski letač nalazi se u jedinici intenzivnog liječenja riječkoga Kliničkoga bolničkog centra (KBC), doznaje se od KBC-a. Mađar ima višestruke teške ozljede.

Pročitajte i ovo HGSS spašava paraglidera Kod Varaždina FOTO Muškarac (57) pao s paraglajderom Ilustracija Dojavio varaždinski HGSS Paraglajder pao na stablo na području Ravne Gore: "Zapeo je na granama"

>> Kod Triblja pao paraglajder (60), bori se za život

Po izvješću policije, nakon zajedničkog uzleta skupine letača, jedan dio izgubio je radijsku vezu sa 60-godišnjakom, utvrdila je policija očevidom. Pronašli su ga teško ozlijeđenog u grmlju ispod dalekovodnog stupa. Utvrđeno je da je paraglajderom zapeo za dalekovodne žice te da je otvoren mali pomoćni padobran koji je ostao zakvačen za paraglajder na žicama dalekovoda.

Još nisu poznate sve okolnosti u kojima se dogodila ta nesreća. Agencija za istraživanje nesreća i ozbiljnih nezgoda zrakoplova priopćila je danas da će o nesreći izvijestiti istražitelje Republike Mađarske te da će tehničku istragu provesti u suradnji s njima. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene