Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Alkoholizirani 45-godišnji muškarac 12. ožujka oko ponoći je upao u stan svoje bivše djevojke na Peščenici i oteo je.


36-godišnjakinja je bila u društvu prijateljice (36), a s obzirom da je muškarac bio neugodan i bezobrazan i vidno pijan, zamolile su ga da izađe iz stana. Imao je 1,38 promila alkohola u krvi. Nakon manjih naguravanja popustio je i izašao iz stana, ali je pozvao svoju bivšu djevojku da ispred zgrade o svemu porazgovaraju. U jednom trenutku ju je ugurao u svoj automobil marke Yugo i zatvorio vrata, stoji u priopćenju Policijske uprave zagrebačke. Muškarac ju je odvezao na područje Maksimira na svoju adresu stanovanja, a 36-godišnjakinja ga je tijekom vožnje par puta tražila da je pusti iz automobila.

Vezani članci Slika nije dostupna Novinarka Željka Matković pronađena mrtva u svom stanu Slika nije dostupna Opet sretan: Mladen Badovinac se pomirio s bivšom djevojkom

Iskoristila je trenutak nepažnje kada se muškarac parkirao i pobjegla. Međutim, bivši dečko ju je sustigao i udario je šakama nekoliko puta po tijelu i glavi zbog čega je pala na tlo. Muškarac ju je nakon premlaćivanja pokušao silom odvesti u svoj stan, a ona je dolaskom do stubišta ponovno pobjegla. Otrčala je do ulaznih vrata jednog stana i udarala po vratima tražeći pomoć. Bračni par iz tog stana ju je pustio unutra i pozvao policiju. 45-godišnjak je uhićen bez uporabe srestava prisile, a nakon provedenog kriminalističkog istraživanja doveden je, uz kaznenu prijavu, u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.