Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Osumnjičenima za ubojstvo određen pritvor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četvorici muškaraca koji su uz kaznenu prijavu jutros privedeni istražnom sucu Županijskog suda u Vukovaru pod sumnjom da su u veljači 1992. sudjelovali u ubojstvu četveročlane obitelji Olujić u Cerni, određen je 48-sati pritvor.

Po njegovim istražnog suca Slavka Teofilovića, osumnjičeni T.M. i M.J. branili su se tijekom saslušanja šutnjom, dok su Z.P. i D.L. rekli kako su bili u obiteljskoj kući Olujić u vrijeme kada se dogodilo ubojstvo, ali da nisu počinili kažnjivo djelo za koje ih se optužuje. 

Pročitajte i ovo Ilustracija nema dokaza Puštena četvorica Srba koja su bila osumnjičena za napad na Kosovu Ilustracija "zaradili" više od pola milijuna eura Policija i USKOK otkrili detalje velike akcije: 20 osoba osumnjičeno za preprodaju stotina kilograma droge

O razrješenju 14 godina starog ubojstva obitelji Olujić novinari su izviješteni na današnjoj izvanrednoj konferenciji za novinare u Vinkovcima.

Za ubojstvo četveročlane obitelji Olujić, Radomira i Anice, te njihove malodobne djece Milene i Marka, osumnjičeni su hrvatski državljani T.M, M.J, D.L. i Z.P, dok se za petoosumnjičenim muškarcem nepoznatog identiteta još traga. 

U vrijeme ubojstva obitelji Olujić osumnjičenici su bili pripadnici Hrvatske vojske, u čijoj se aktivnoj službi osumnjičeni D.L. i danas nalazi, rečeno je na konfereciji. 

Naglašeno je kako je njihovo uhićenje rezultat koordinirane suradnje PU vukovarsko-srijemske, Uprave kriminalističke policije MUP-a, PU zagrebačke i zadarske, Vojne policije MORH-a te državnog odvjetništva.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene