Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je jučer medijima odjeknula vijest o navodnom silovanju u redovima ženske nogometne reprezentacije, danas je priča dobila svoj nastavak. Osumnjičeni je priveden istražnom sucu.


'PU virovitičko-posavska dovršila je jučer kriminalističku obradu nad 52-godišnjim muškarcem kojeg se osnovano sumnjiči za kazneno djelo silovanja maloljetnice, a koji je zbog toga sproveden u Istražni centar Županijskog suda u Bjelovaru', izjavio je Josip Štajdohar, glasnogovornik PU virovitičko-posavske.

Vezani članci Policija, ilustracija Užas na maturalcu u Istri: Policija uhitila 19-godišnjeg Austrijanca zbog silovanja mlade Austrijanke Slika nije dostupna Thoune: Šest igrača optuženo za silovanje maloljetnice!

>> 'Ako ga sad ne maknu, svi moramo van iz nogometa'

>> HNS-ovac prijavljen zbog napastovanja nogometašice

Kako navode mediji osumnjičeni je Š. Z., a pred dežurnom sutkinjom Županijskog suda u Bjelovaru branio se šutnjom. Pišu također kako je osumnjičeniku određen 48-satni pritvor zbog bojazni od utjecaja na svjedoke, što nam glasnogovornik nije želio potvrditi već nas je uputio na sud u Bjelovaru no tamo se danas nitko ne javlja.