Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Branio se šutnjom

Osumnjičenik za silovanje u pritvoru?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je jučer medijima odjeknula vijest o navodnom silovanju u redovima ženske nogometne reprezentacije, danas je priča dobila svoj nastavak. Osumnjičeni je priveden istražnom sucu.

'PU virovitičko-posavska dovršila je jučer kriminalističku obradu nad 52-godišnjim muškarcem kojeg se osnovano sumnjiči za kazneno djelo silovanja maloljetnice, a koji je zbog toga sproveden u Istražni centar Županijskog suda u Bjelovaru', izjavio je Josip Štajdohar, glasnogovornik PU virovitičko-posavske.

Pročitajte i ovo Damir Škaro (Foto: Dnevnik.hr) Visoki kazneni sud odlučio Škaro mora u zatvor zbog silovanja: Potvrđena kazna bivšem zastupniku i proslavljenom olimpijcu Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku

>> 'Ako ga sad ne maknu, svi moramo van iz nogometa'

>> HNS-ovac prijavljen zbog napastovanja nogometašice

Kako navode mediji osumnjičeni je Š. Z., a pred dežurnom sutkinjom Županijskog suda u Bjelovaru branio se šutnjom. Pišu također kako je osumnjičeniku određen 48-satni pritvor zbog bojazni od utjecaja na svjedoke, što nam glasnogovornik nije želio potvrditi već nas je uputio na sud u Bjelovaru no tamo se danas nitko ne javlja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene