Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Neslužbeno se doznaje da se radi o omiškom javnom komunalnom poduzeću Peovica, koje ima pedesetak zaposlenih.


Direktora javnog komunalnog poduzeća policija je prijavila za zlouporabu položaja i ovlasti zbog sumnje da je sebi i zaposlenicima godinama osiguravao besplatni odvoz smeća, čime je poduzeće oštetio za 270 tisuća kuna i za gotovo 60 tisuća kuna državni proračun.

Vezani članci Josip Škorić, predsjednik uprave Hrvatskih cesta Šef Hrvatskih cesta za Dnevnik Nove TV o spajanju mosta iznad Cetine: Otkrio kada će biti u funkciji i što je bilo najteže Mario Jurić, novinar Nove TV San o omiškom čudu postat će java, ali neke od njega boli glava: S impresivnog mosta pred sam kraj radova javio se reporter Dnevnika Nove TV

Problemi sa smetlištima: Gdje će Makarska i Trogir odlagati otpad?

Policija ne navodi o kojem poduzeću se radi, no neslužbeno se doznaje da je to omiško javno komunalno poduzeće Peovica, koje ima pedesetak zaposlenih.

Policija je kriminalističkim sitraživanjem utvrdila osnovanu sumnju da 57-godišnji direktor javnog poduzeća komunalne djelatnosti od srpnja 1991. do listopada 2013. godine nije poduzeo mjere kako bi svi djelatnici poduzeća plaćali naknadu za održavanje čistoće.

Time je oštetio poduzeće za iznos od najmanje 270 tisuća kuna, dok je državni proračun oštećen za gotovo 60 tisuća kuna, izvijestila je danas splitsko-dalmatinska policija. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju