Obavijesti Video Pretražite Navigacija
još jedna tragedija

Objavljeni rezultati obdukcije mladog Irca koji je pao sa zadarskih zidina: Vrijeme stradavanja ostalo nepoznato

Zadarske zidine - 1
Zadarske zidine - 1 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Zadarske zidine - 1 Zadarske zidine - 1 Foto: DNEVNIK.hr Zadarske zidine - 2 Zadarske zidine - 2 Foto: DNEVNIK.hr Zadarske zidine - 3 Zadarske zidine - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Zadarske zidine - 4 Galerija 1/4 >>
Dvadesetogodišnji turist iz Irske koji je prošli tjedan pao sa zadarskih zidina umro je od nagnječenja srca, utvrđeno je to obdukcijom u šibenskoj bolnici.

Županijsko državno odvjetništvo priopćilo je da je mladić zadobio višestruke ozljede.

Mladić je pao sa neograđenih zidina. U posljednjih nekoliko godina sa zidina je palo više ljudi, a one su i dalje neograđene. 

Što se tiče vremena smrti, u konkretnom slučaju zbog čuvanja mrtvog tijela u hladnjaku do obdukcije, a kako se ne bi razvile posljesmrtne promjene, pregledom stanja tijela pri provođenju obdukcije obducent se nije mogao sa sigurnošću izjasniti o točnom vremenu smrti, stoji u nalazu. 

Preciznije, ta činjenica je mogla biti utvrđena za slučaj da je obducent bio nazočan dokaznoj radnji očevida ili da je tijelo pregledao neposredno nakon te dokazne radnje policije prije stavljanja tijela u hladnjaču. Izvješće o smrti bit će gotovo kada pristignu nalazi toksikološkog vještačenja krvi i urina za nastradalu osobu, navelo je Županijsko državno odvjetništvo u Zadru. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene