Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Nožem izbo kolegu, učenici sukob snimali mobitelom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šesnaestogodišnji A. K., učenik drugog razreda Srednje tehničke škole, u utorak je oko 16 sati ubo Marka Pezelja (19), kolegu iz četvrtog razreda, nožem u prsa za školskog odmora u Parku Emanuela Vidovića. U video prilogu pogledajte snimku sukoba koju je snimio jedan od svjedoka.

Oštrica je prodrla duboko u lijevu stranu grudnog koša, tik do srca! Svađa je navodno izbila zbog djevojke, a cijeli okršaj bučno su podržavali okupljeni učenici koji su krvavi sukob snimali mobitelima!

Pročitajte i ovo Ilustracija Policija objavila detalje Okršaj na jugu Hrvatske: Dobio šakom u glavu pa napadača ubo nožem u trbuh Ilustracija KBC Split Muškarac napadnut nožem u Splitu, policija privela dvije osobe

Nakon uboda stariji učenik navodno je imao još dovoljno snage da narukvicom s bodljama, tzv. killerom, udari suparnika snažno u glavu i raskrvari mu arkadu. Potom je sjeo na klupu u parku, sav blijed. Nakon sukoba, šesnaestogodišnjak je pošao u školu, malo se uredio te se predao policiji. Branio se da je Pezelj pozvao cijeli razred da gleda kako ga mlati, i to zato što je prije desetak dana krenuo s njegovom bivšom djevojkom.

Vidio ga je kako stiže s narukvicom i uplašio se. Pokušao je Pezelja odvratiti od nauma. "Što ti je, pa nećemo se valjda tući?!", navodno mu je rekao. Potukli su se i on ga je ubo. Pezelj je završio na operacijskom stolu Kliničke bolnice Split s probušenim plućnim krilom. Uspjeli smo razgovarati s njegovim ocem Damirom, liječnikom Kožnog odjela bolnice na Križinama. I ja skupljam sve informacije, angažirao sam odvjetnika da se o svemu raspita u policiji i kod istražnog suca. Bitno mi je samo da mi se sin oporavi.

Ništa me drugo ne zanima kaže dr. Pezelj koji je sa sinom nakratko uspio razgovarati nakon operativnog zahvata. Ponavljao mi je samo: "Tata, on je kukavica".

Koliko sam čuo, njih dvojica bili su u napetim odnosima dulje vrijeme jer je taj mladić uvrijedio prijateljicu mog sina. I u parku ga je provocirao. Moj sin nije konfliktna osoba, dosad s njim nije bilo problema. A narukvicu je nosio kao heavymetalac, a ne da bi se tukao kaže zabrinuti dr. Pezelj. Sin mu se školuje za finomehaničara. Ravnatelj Tehničke škole isključio je mobitel. Djevojku zbog koje su se potukli policija ima u evidenciji zbog krađe u trgovini Konzum.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene