Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teže ozljede

Njemica pala kroz prozor apartmana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teže tjelesne ozljede zadobila je njemačka državljanka u prvom satu subote u Splitu, nakon što je pala kroz prozor apartmana, rečeno je u splitskoj policiji.

Ona je u 1:20 sati, pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima, pala s prozora apartmana u kojem je odsjela kao turistica, a nalazi se u središtu Splita.

Prilikom pada Njemica (52) je zadobila prijelom petne kosti i kralješka, što je okarakterizirano kao teža tjelesna ozljeda.

Policija je izjavila kako utvrđuje sve okolnosti tog događaja, baš kao i onoga koji se dogodio u petak oko 8 sati kada je u KBC Split liječničku pomoć zatražio 30-godišnji švedski državljanin, koji je zadobio lakše tjelesne ozljede. (Hina)

Pročitajte i ovo Ljetovanje Obiteljski odmor Apartman zvan čežnja: Njemica uplatila ljetovanje u Hrvatskoj pa se šokirala kad je stigla Prazni kreveti ili previše kreveta? - 5 Sezona se zahuktava Je li Hrvatska puna ili prazna, tko se žali, a tko je zadovoljan? "Ja ne znam kada sam bio na sladoledu"

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene