Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predviđena kazna od jedne do osam godina

Nijemcu osumnjičenom za pedofiliju jednomjesečni pritvor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nijemcu, kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo iskorištavanja djece i maloljetnih osoba za pornografiju, određen je jednomjesečni pritvor zbog opasnosti od bijega.

48-godišnjak djecu je kriomice snimao mikro-kamerom na bazenu u rovinjskom naturističkom kampu. Uhićen je uz pomoć dojave građana nakon čega je i priveden. Protiv njega je pokrenuta istraga. Za ovakvo kazneno djelo zakonom je predviđena kazna od jedne do osam godina.

Pročitajte i ovo Kamerom u ručnom satu snimao djecu u Rovinju - 1 Novi slučaj Gnjusni slučaj u Istri: Nijemac na bazenu u Rovinju snimao djecu, policija objavila detalje Ilustracija Projekt odobrila i vlada Mijenjaju zakon o kažnjavanju pedofila: "Klinički protokol uključuje kemijsku kastraciju"

'Temeljem naloga istražnog suca županijskog suda u Puli izvršena je pretraga šatora i vozila koje koristi njemački državljanin, te su tom prilikom pronađeni predmeti koji se dovode u svezu s kaznenim djelom odnosno prijenosno računalo, fotoaparat i mobitel', rekla je Suzana Sokač, glasnogovornica PU istarske.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene