Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Planirao ubiti još dvije osobe?

Nezapamćen zločin u Splitu: Mladi pomorac ubio tri muškarca iz osvete, policiju dočekao u kafiću?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U krvavom pohodu u centru Splita mladić (25) je ubio tri muškarca, navodno iz osvete.

Prema nepotvrđenim informacijama 25-godišnji pomorac Filip Zavadlav je zadnjih mjeseci bio žrtva zlostavljanja dilera zbog navodnog duga koji je prema njima imao njegov brat. U krvavom pohodu u centru Splita usmrtio je tri muškarca (J.T, M.P. i M.B.)

Pročitajte i ovo Autobus Prometa u Splitu Najgora opcija za građane Splitski Promet upozorio gradove i općine: "Ukinut ćemo autobusne linije" Ilustracija što se dogodilo? Ubojica mladog Splićanina na hitnu dovezen s ozljedama glave i čeljusti: Prebacili ga u drugi zatvor

Policija je osumnjičenog nakon potrage uhitila, a privedena je i još jedna osoba za koju "postoji vjerojatnost da raspolaže korisnim saznanjima".

Portal Dalmacija danas objavio je snimku uhićenja ispred kafića na splitskim Skalicama, no, nije jasno o čijem se uhićenju točno radi, ubojice ili druge uhićene osobe.

Osumnjičeni mladić policiju je navodno mirno "dočekao" u kafiću na Spinutu, nešto dalje od mjesta zločina, a bio je u društvu svog oca. Navodno je planirao ubiti još dvije osobe, pišu 24 sata. 

Podsjetimo, do pucnjave je došlo u subotu oko 15.35 sati. Dok su dvojica muškaraca preminula na licu mjesta, treći je muškarac preminuo u splitskoj bolnici.

Policija je u večernjim satima izvijestila da su u prostorije policije dovedene dvije osobe.

''Jedan od njih se dovodi u vezu s počinjenim kaznenih djela, a za drugu osobu postoji vjerojatnost da raspolaže korisnim saznanjima''.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene