U centru Splita upucana trojica muškaraca - 4
U centru Splita upucana trojica muškaraca - 4 Foto: Milan Sabić/Pixsell

U krvavom pohodu u centru Splita mladić (25) je ubio tri muškarca, navodno iz osvete.


Prema nepotvrđenim informacijama 25-godišnji pomorac Filip Zavadlav je zadnjih mjeseci bio žrtva zlostavljanja dilera zbog navodnog duga koji je prema njima imao njegov brat. U krvavom pohodu u centru Splita usmrtio je tri muškarca (J.T, M.P. i M.B.)

Vezani članci Spomen-obilježje poginulim ruskim novinarima Kaznene prijave zbog ubojstva ruskih novinara prije 30 godina: Izrešetali im automobil pa ih dokrajčili hicima iz pištolja Filip Zavadlav osuđen na 40 godina zatvora Zavadlav dobio 40 godina zatvora, proglašen krivim za krvavi pohod: "Ovo je jedan od najbrutalnijih događaja u Hrvatskoj"

Policija je osumnjičenog nakon potrage uhitila, a privedena je i još jedna osoba za koju "postoji vjerojatnost da raspolaže korisnim saznanjima".

Portal Dalmacija danas objavio je snimku uhićenja ispred kafića na splitskim Skalicama, no, nije jasno o čijem se uhićenju točno radi, ubojice ili druge uhićene osobe.

Osumnjičeni mladić policiju je navodno mirno "dočekao" u kafiću na Spinutu, nešto dalje od mjesta zločina, a bio je u društvu svog oca. Navodno je planirao ubiti još dvije osobe, pišu 24 sata. 

Podsjetimo, do pucnjave je došlo u subotu oko 15.35 sati. Dok su dvojica muškaraca preminula na licu mjesta, treći je muškarac preminuo u splitskoj bolnici.

Policija je u večernjim satima izvijestila da su u prostorije policije dovedene dvije osobe.

''Jedan od njih se dovodi u vezu s počinjenim kaznenih djela, a za drugu osobu postoji vjerojatnost da raspolaže korisnim saznanjima''.