Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kaže da je pobjegao

Nestali se javio majci iz Italije: Tvrdi da su ga oteli lažni policajci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Riječanin Igor Fehir star 24 godine, koji je nestao 28. lipnja, pronađen je živ u talijanskom gradu Vicenza.

Iako je Igor pronađen, iz PU primorsko - goranske kažu kako se on još uvijek vodi nestalim, sve dok ne završi procedura u Italiji i dok ne dođe na teritorij RH i javi se policiji. Policija je potvrdila da se Fehir nalazi na ispitivanju Interpola u Italiji gdje se utvrđuje istinitost priče o njegovom nestanku.

Pročitajte i ovo Ilustracija (Foto: AFP) Otmica Somalski pirati oslobodili brod: Plaćena im vrtoglava otkupnina Brod koji je prevozio migrante Pokušaj dolaska u Europu UN: 45 migranata nestalo, a četiri mrtve migrantice u dvije tragedije na Sredozmlju

Fehirova majka je ispričala kako je od sina dobila SMS poruku u kojoj joj je rekao da su ga otela tri kriminalca odjevena u policijske odore, piše Novi list. Dodala je kako im je Igor uspio pobjeći u trgovinu, gdje mu je pomogla prodavačica i nazvala hitnu.

Majka je za list ispričala da Igor ima posjekotine i ureze od škara i noževa po tijelu. Na bolničkim je pretragama i čuvaju ga tri policajca. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene