Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavila njezina sestra

Pronašli 17-godišnju Karlu koja je nestala u novogodišnoj noći!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pronađena je 17-godišnja djevojka, koja je nestala u novogodišnjoj noći, oko 2 sata, u Sesvetskom Kraljevcu.

Vijest o pronalasku djevojke putem Facebooka je objavila njezina sestra Tea.

Pročitajte i ovo Provjereno: Dijete - 3 Emisija Provjereno ''Mene je to ubilo…'': Obiteljski prijatelj osumnjičen za spolno zlostavljanje djevojčice pušten iz pritvora Ilustracija Otac sve gledao Snimka na kojoj brat ubija sestru šokirala je zemlju: S ocem ju je godinama silovao, građani su bijesni

PU zagrebačka potvrdila je da je djevojka pronađena te da je neozlijeđena, no okolnosti njezinog nestanka se i dalje utvrđuju. U policiji nisu rekli gdje je djevojka pronađena.

>> Crna novogodišnja noć na prometnicama: U Zagrebu poginule 3 djevojke, u Vinkovcima mladić (20)

Nestala djevojka se zove Karla Nimac i ima 17 godina. Posljednji put je viđena u novogodišnjoj noći, oko 2 sata ujutro, u obiteljskoj kući u Sesvetskom Kraljevcu. Na sebi je imala tamne traperice, kratki crni kaputić te čizme sa zlatnim šljokicama.

U telefonskom razgovoru za Dnevnik Nove TV Karlina sestra Tea Nimac rekla nam je kako nije točno da je djevojka nestala s novogodišnjeg partyja. Karla je zadnji puta viđena u obiteljskoj kući, a da je nema primijetili su njezini roditelji ujutro kada su se probudili.

Sestra nestale rekla nam je kako Karla nije imala razloga za bijeg od kuće, a dodala je i da Karli nije bio zabranjen odlazak na novogodišnju proslavu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene