Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nestala u Ičićima

Nestala jahta pronađena u Trstu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jahta u vlasništvu austrijskog državljanina koja je nestala iz ACI-jeve marine u Ičićima rano ujutro 23. ožujka pronađena je u Trstu te je pokrenut postupak kako bi se vratila u Hrvatsku, izvijestila je glasnogovornica ACI-ja d.d. Gracia Krainer.

Nestanak jahte s veza u marini policiji je jučer prijavio vlasnik, 30-godišnji Austrijanac. Po riječima glasnogovornice Krainer, jahtu su jučer u 5,50 sati odvezla dvojica muškaraca i jedna žena pošto su dvojici djelatnika u noćnoj smjeni pokazali plovidbene dokumente i ključeve plovila.

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Dankini roditelji nakon razgovora napustili policijsku postaju: Jedan detalj upao je u oči

Čim je otvorena recepcija, djelatnici su u osam sati nazvali vlasnika broda kako bi provjerili navode onih koji su isplovili jahtom, doznaje se od ACI-ja. Vlasnik im je rekao kako nije dao nalog da jahta isplovi pa su alarmirali riječku i pulsku Lučku kapetaniju, policiju, riječku Carinarnicu i Nacionalnu središnjicu za traganje i spašavanje na moru. Zahvaljujući suradnji tih službi, plovilo je pronađeno u Trstu. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene