Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očevid u tijeku, promet preusmjeren

Nesreća u Zvonimirovoj: Tramvaj naletio na pješakinju, prebačena u bolnicu s ozljedama ruke i glave

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nešto poslije 9 sati u srijedu ujutro u zagrebačkoj Zvonimirovoj ulici tramvaj je naletio na pješakinju.

ZET je izvijestio da zbog prometne nesreće u Zvonimirovoj ulici tramvajske linije 9 i 17 prometuju do Trga žrtava fašizma, a iz PU zagrebačke doznajemo da je riječ o naletu tramvaja na pješakinju.

Nesreća se dogodila nešto poslije 9 sati u srijedu ujutro. Glasnogovornik ZET-a Domagoj Zeba rekao je za DNEVNIk.hr da se nesreća dogodila na raskrižju Harambašićeve i Zvonimirove ulice u 9:04 sati te da je hitna pomoć unesrećenu ženu prebacila u bolnicu gdje joj se pruža liječnička pomoć.

Pročitajte i ovo Policija u BiH,ilustracija (Foto: MUP RS) Očevid u tijeku Policija traži pomoć: U Splitu motorist udario pješaka, traže se očevici nesreće

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Policija traži očevice Tragedija u Splitu: U sudaru četiriju vozila poginula djevojka - "Dovezena je mrtva u bolnicu. Prestrašno..."

Prema prvim informacijama, pješakinja je u nesreći zadobila ozljede ruke i glave.

Policijski očevid je u tijeku, nakon čega će biti poznate okolnosti ove nesreće.

Tramvajski promet Zvonimirovom ulicom normaliziran je u 10 sati.

Aktualno Hrvatska je potrošila milijardu kuna na zaštitu granice, no broj krijumčarenja migranata je u porastu Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr Ministar Božinović na granici (Foto: Dnevnik.hr) Ministar Božinović na granici (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Hrvatska Hrvatska je potrošila milijardu kuna na zaštitu granice, no broj krijumčarenja migranata je u porastu 1/3 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene