U nedjelju u popodnevnim satima se dogodila prometna nesreća u Splitu u kojoj je ozlijeđeno više ljudi, a jedna je osoba smrtno stradala.

Galerija


Splitska policija izvijestila je o prometnoj nesreći koja se u Splitu dogodila u nedjelju oko 16 sati na križanju Vukovarske i Dubrovačke ulice. U nesreći su sudjelovala četiri osobna automobila.

Vezani članci Policija, ilustracija Smijenjen načelnik policije koji je sudjelovao u prometnoj nesreći: Uzeti su mu uzorci krvi i urina... Očevid, ilustracija Teška prometna nesreća kod Splita: Automobilom sletjeli u provaliju, jedna se osoba bori za život

Više je ljudi ozljieđeno, a među ozlijeđenima su i dvije pješakinje. Policija je javila i da je jedna pješakinja smrtno stradala u ovoj nesreći. Za DNEVNIK.hr su potvrdili da je žena od zadobivenih ozljeda preminula u splitskoj bolnici.

Slobodna Dalmacija piše kako je pješakinja koja je preminula u bolnici nakon nesreće bila 20-godišnja djevojka iz Splita, koja se u trenutku nesreće nalazila pored autobusne stanice te da je na nju naletio automobil u kojeg je prethodno udario taksi.

"Dvadesetogodišnjakinja je dovezena mrtva u bolnicu. Prestrašno. Tragedija je velika i jer se radi o kćeri djelatnice splitske bolnice", rekao je za Slobodnu dežurni kirurg Hitnog kirurškog prijema splitskog Kliničkog bolničkog centra.

Više informacija o okolnostima prometne nesreće bit će poznato nakon obavljenog očevida koji je u tijeku.

Policija moli očevice prometne nesreće da se jave u Postaju prometne policije Split, Put Plokita 81, osobnim dolaskom ili pozivom na broj telefona 021/504-036, 504-010 ili 192.