Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Marin Pucar, član uprave Podravke koji izazvao prometnu nesreću i skrivio smrt dvojice prijatelja, pod sedativima je i u teškom stanju.


'Primili smo pismo sućuti iz Podravke, na čemu im zahvaljujemo, ali naš se Nikola više nikad neće vratiti kući. To je strašna spoznaja za roditelja. Ipak, ne mrzim čovjeka koji nam je oduzeo sina. Znam da i sam proživljava dramu', rekla je majka jednog poginulog mladića za Večernji list.

>> Član Uprave Podravke izazvao nesreću, poginule dvije osobe

Vezani članci Potres u Indoneziji U potresu na Javi poginulo šest ljudi, jedna osoba teško ozlijeđena. Nekoliko sela evakuirano Vojko Obersnel (Foto: Nel Pavletic/PIXSELL) Obersnel: "Pročelnica Vera Begić Blečić bit će suspendirana do završetka istrage"

Nekoliko kuća dalje majka druge žrtve nesreće je pod injekcijama za smirenje, a otac shrvan tugom samo šuti. 'Njih su dvojica bili nerazdvojni od djetinjstva. Miro je kao mesar radio u PIK-u Vrbovec i pošteno zarađivao za život. Nemojte me, molim vas, više ništa pitati', rekao je brat.

Pucar je u četvrtak na autocesti Zagreb - Varaždin kod Popovca neoprezno skretao u desni trak i udario drugo vozilo. Ispavši iz terenca, na mjestu je poginuo 31-godišnjak, dok je njegov 26-godišnji prijatelj u zagrebačkom KB-u Dubrava. Pucar, koji je skrivio nesreću, u teškom je stanju i ne javlja se na mobitel, piše list.

'Svjestan je koji križ ima na duši, čuo sam se s njim sinoć telefonom i gotovo da i nije bio u stanju razgovarati. Pod sedativima je i stvarno je u lošem stanju. Znam samo da se vraćao u Zagreb kada se dogodila nesreća. Svi smo u šoku', rekao je brat Marina Pucara za Večernji.