Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neoprezno prestrojavanje

Član Uprave Podravke izazvao nesreću, poginule dvije osobe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškom sudaru na autocesti A4, dvije su osobe poginule.

Član uprave Podravke i dužnosnik HSS-a, 40-godišnji Marin Pucar (40) sinoć je na autocesti Varaždin - Zagreb kod mjesta Popovec zbog neopreznog prestrojavanja izazvao prometnu nesreću u kojoj su poginule dvije osobe. Nesreća se dogodila na 84. kilometru autoceste Zagreb-Goričan u smijeru Zagreba.

Pročitajte i ovo Gradilište - 1 Očevid u tijeku Na izgradnji autoceste u Baranji poginuo radnik: Sa strojem je skliznuo s povišenog terena i udario u tlo Ilustracija Kolona do naplatnih kućica Lančani sudar i požar automobila na Karlovačkoj: Stvorila se ogromna gužva, HAK poslao upozorenje vozačima

Pucar se svojim 'audijem A6' oko 21,45 sati, kako je izvijestila zagrebačka policija, neoprezno prestrojavao u desni trak, a onda je prednjim dijelom udario u stražnji lijevi dio automobila 'mitsubishi pajero' bjelovarskih oznaka u kojem su bili 31-godišnjak i za sada nepoznati muškarac.

Oba automobila su uslijed sudara sletjela s ceste, pri čemu je na mjestu poginuo 31-godišnjak, dok je njegov suvozač preminuo jutros u bolnici. Obojica su prilikom sudara ispali iz automobila pa se ne zna tko je bio na mjestu vozača, a tko na mjestu suvozača.

Promet se zbog nesreće tim dijelom autoceste noćas do iza 2 sata odvijao lijevim prometnim trakom, uz regulaciju policije.

Tvrtka Podravka, u kojoj je Pucar član Uprave, priopćila je da su duboko potreseni velikom tragedijom i da s iskrenim žaljenjem obiteljima stradalih žele da 'smognu snage prebroditi za njih ova iznimno bolna vremena'.

'Ovom prilikom želimo izraziti iskrenu sućut i žaljenje obitelji te prijateljima koji su pretrpjeli nenadoknadiv i nemjerljiv gubitak', stoji u prioćenju koprivničke tvrtke.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene