Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Navijač Dinama izboden nožem na kolodvoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ispred željezničke postaje u Dugome Selu jutros oko tri sata nožem je izboden 23-godišnji mladić, izvijestila je zagrebačka Policijska uprava.

Taj je 23-godišnji navijač Dinama pjevao navijačke pjesme i s prijateljem pješačio kući kada su ih napala trojica nepoznatih mladića, vjerojatno navijači NK Rijeke koji su se vlakom vraćali s utakmice u Koprivnici. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Beogradu Užas u susjedstvu: Tri krvava okršaja noževima u nekoliko sati, jedan muškarac izboden na smrt Ilustracija Istraga u tijeku Užas u njemačkoj školi: Učenik nožem napao kolege, mediji objavili da ima mentalne probleme

Jedan od njih sukobio se s 23-godišnjakom te ga dva puta ubo u leđa, pri čemu mu je probio plućno krilo, rekao je na konferenciji za novinstvo načelnik Ureda načelnika zagrebačke Policijske uprave Krunoslav Borovec.

Istaknuo je kako je policiji jutros oko tri sata dojavljeno da je u dugoselskome Domu zdravlja primljen mladić s dvije ubodne rane u predjelu leđa.

Očevidom je utvrđeno da je mladić s prijateljem pješačio Kolodvorskom ulicom prema svojoj kući. Kad su stigli do Željezničkog kolodvora u Dugome Selu, počeli su pjevati navijačke pjesme NK Dinama.

U tom su trenutku sa Željezničkog kolodvora prema njima krenula trojica nepoznatih mladića koji su navijali za NK Rijeku, a 23-godišnjak se vrlo brzo s jednim od njih posvađao i potukao. U tučnjavi ga je nepoznati mladić nožem kraće oštrice nalik na bodež dva puta ubo u leđa.

Ozljede su teške jer je 23-godišnjem mladiću probijeno lijevo plućno krilo te je iz Doma zdravlja u Dugome Selu prevezen u Kliničku bolnicu Dubrava.

Prema informacijama iz bolnice, mladić je izvan životne opasnosti, rekao je Borovec.

Kriminalističku obradu tog pokušaja ubojstva zagrebačka će policija nastaviti u suradnji s policijom iz Koprivnice i Rijeke jer se jučer u Koprivnici igrala nogometna utakmica između Slaven Belupa i Rijeke pa se pretpostavlja da bi počinitelji mogli biti navijači koji su bili na utakmici i koji su se iz Koprivnice vraćali u Rijeku ili neki drugi grad.

Također je moguće da je koprivnička policija s njima već imala posla i da su bili zadržani u policiji jer su sinoć kasno došli u Dugo Selo. Oni su mogli doći vlakom koji je u Dugo Selo stigao oko 40 minuta poslije ponoći, rekao je načelnik Ureda načelnika zagrebačke Policijske uprave Krunoslav Borovec.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene