Nasilje, ilustracija (Foto: Pixsell, Vjeran Zganec Rogulja)
Nasilje, ilustracija (Foto: Pixsell, Vjeran Zganec Rogulja)

U Koprivnici je, nakon provedene istrage, podignuta optužnica protiv 48-godišnjeg nasilnika.


Državno odvjetništvo 48-godišnjaka tereti da je 25. ožujka ove godine u okolici Koprivnice udario svog 16-godišnjeg sina šakom u usta. Od siline udarca maloljetnom sinu pukao je zub.

Vezani članci Nasilje nad ženama, ilustracija (Foto: Pixsell, Davor Javorović) Šok na vjenčanju u Vinkovcima: Ženi opalio šamar pa završio na policiji, njihova kći pred oltar je išla sama Obiteljsko nasilje, ilustracija (Foto: Pixsell, Davor Puklavec) Pijani nasilnik prijetio i zlostavljao svoju obitelj: Kćer udario po glavi drškom sjekire

Osim toga, od listopada prošle do ožujka ove godine 48-godišnjak je usprkos određenim mjerama zabrane približavanja supruzi u više navrata grubo ju vrijeđao, vukao za kosu i udarao šakom u glavu te joj prijetio smrću.

Državno odvjetništvo u ožujku je 48-godišnjaku odredilo mjere opreza zabrane približavanja supruzi i sinu na udaljenost manju od osamdeset metara. Zabranjeno mu je i komuniciranje s njima zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. U optužnici je predloženo produljenje trajanja tih mjera.