Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podignuta optužnica

Nasilnik iz Koprivnice: Maloljetnom sinu šakom izbio zub, ženu udarao u glavu i vukao je za kosu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Koprivnici je, nakon provedene istrage, podignuta optužnica protiv 48-godišnjeg nasilnika.

Državno odvjetništvo 48-godišnjaka tereti da je 25. ožujka ove godine u okolici Koprivnice udario svog 16-godišnjeg sina šakom u usta. Od siline udarca maloljetnom sinu pukao je zub.

Pročitajte i ovo Ilustracija Dobio godinu dana zatvora Montruozni otac brutalno pretukao petogodišnju kćer: Udarao ju je u glavu plastičnom igračkom sve dok se igračka nije raspala Ilustracija Određen istražni zatvor Horor u Koprivnici: Zatočio izvanbračnu suprugu, tukao je pa s njom autom namjerno sletio s ceste

Osim toga, od listopada prošle do ožujka ove godine 48-godišnjak je usprkos određenim mjerama zabrane približavanja supruzi u više navrata grubo ju vrijeđao, vukao za kosu i udarao šakom u glavu te joj prijetio smrću.

Državno odvjetništvo u ožujku je 48-godišnjaku odredilo mjere opreza zabrane približavanja supruzi i sinu na udaljenost manju od osamdeset metara. Zabranjeno mu je i komuniciranje s njima zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. U optužnici je predloženo produljenje trajanja tih mjera.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene