Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Talačka kriza u Puli

Naoružan zatočio djelatnice mirovinskog

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Naoružani muškarac čije ime policija nije objavila ušao je jutros oko 11 sati u Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje u središtu Pule i prijeteći im oružjem do dolaska interventne policije, koja ga je svladala, držao zatočene tri službenice.

Načelnik Operativno-komunkacijskog centra istarske Policijske uprave Marko Petković rekao je novinarima da je policiji o tome dojavljeno u 11,05 sati, kada su onamo poslani pripadnici interventne policije. Zgrada je odmah evakuirana, a policajci su uspjeli svladati muškarca. Zatočene službenice nisu ozlijeđene.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Neuspjeh s ubijenim turistima Filipinska policija: Jako smo pogriješili u talačkoj krizi Slika nije dostupna Predgrađe Pariza Talačka kriza: U supermarketu satima držali taoce

'Muškarac je u pulskoj policijskoj postaji na kriminalističkoj obradi. Kod njega je pronađen nož, plastični pištolj te boce s neutvrđenom vrstom tekućine', rekao je načelnik Petković. Neslužbeno se doznaje da je muškarac to učinio zato što nije bio zadovoljan kako mu je riješena invalidnina. Očevid još traje.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene