Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trostruki prijelom nosa

Namamili ga preko Facebooka i premlatili

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
18-godišnji Antonio nije ni pomišljao da će nakon večernjeg sastanka s jednom djevojkom danas brisati krv s razbijenog nosa i šivanog jezika. Upravo je djevojka razlog zbog čega ga je, s još dvojicom, brutalno premlatio 17-godišnjak.

Napali su ga trojica maloljetnika pri čemu ga je prvo 17-godišnjak iz prigradskog naselja Briješće udario šakom u nos, a potom je od druge dvojice dobio po udarac nogom u nos i šakom u glavu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna DOBRA VIJEST IZ SPLITSKE BOLNICE Sestra mladića pretučenog u Vitezu potvrdila da se probudio iz kome: "Previše ljudi za Vicu moli i čudo se moralo dogoditi" Slika nije dostupna Šest hitaca u glavu Sačekuša u Omišu: Optužnica protiv trojke zbog ubojstva Karmelina Fistanića

Rekao je da se sastao  s jednom djevojkom s kojom je kontaktirao preko Facebooka i MSN-a, a na njezino inzistiranje dogovor je bio da se nađu kod VK Iktus u Perivoju kralja Tomislava. Sjeli su na klupu i nije prošlo ni dvije minute kada im je prišao 17-godišnjak s kojim je ona malo bila u vezi. 'Udario me iz voleja, kao u nogometu, nogom u nos. I onda taj treći me udario ovdje šakom', ispričao nam je Antonio Režić.

Nakon udaraca, Antonija su ostavili da leži u lokvi krvi. Na sreću, pomogao mu je prolaznik i odvezao u hitnu.

'Bila je to sačekuša za koju je znala moja cura'

'Bila je to sačekuša, a najgore je što je sve to znala i moja bivša djevojka, koja mi je priznala da je preko Facebooka saznala da mi prijete batine. Još sam prije dva dana saznao i da joj je njezin sadašnji dečko preko MSN-a poručio da bih mogao dobiti još batina, a to imam i dokumentirano', tvrdi Antonijo.

Njegova majka, prestravljena je nasiljem. 'U tom sam se trenutku sjetila majke Luke Ritza. Šta da je moje djete palo u nesvijest, oni su hladno otišli, i da je iskrvario. Možda bi danas i bili na sahrani njemu', rekla nam je Mirjana Režić. Obitelj Eržić sve je prijavila policiji, a planiraju podignuti i privatnu tužbu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene