Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pijani 37-godišnjak sinoć je u obiteljskoj kući u Gornjem Stupniku napao suprugu, polio ju lakozapaljivom tekućinom i zapalio pred očima njihove 14-godišnje kćeri, izvijestila je danas zagrebačka policija.


Žena je teško opečena, no nije u životnoj opasnosti. Pijani muškarac sinoć je oko 20 sati u obiteljskoj kući fizički napao 46-godišnju suprugu, u jednom trenutku uzeo je kanistar s lakozapaljivom tekućinom, polio ju i zapalio upaljačem pred očima njihove maloljetne kćeri. Žena je uspjela istrčati u dvorište, gdje joj je pomogao 64-godišnji susjed koji je uspio ugasiti vatru. Teško opečenu ženu prevezao je u zagrebačku Kliniku za traumatologiju u kojoj je utvrđeno da joj je veći dio tijela opečen ali da joj život nije u opasnosti.

Prigovarao joj da previše troši

Vezani članci Cijene goriva Cijene goriva opet bi se mogle promijeniti: Benzin nešto jeftiniji, dizel skuplji Slika nije dostupna Svećenik se zaključao u crkvu i zalio benzinom

Njen suprug je uhićen i nad njim se još uvijek provodi kriminalistička obrada, a neslužbeno se doznaje da je pijani 37-godišnjak suprugu napao prigovorivši joj da previše troši. U policiji kažu da u toj obitelji do sada nisu intervenirali niti je 37-godišnjak bio kazneno prijavljivan. (Hina)