Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pred očima kćeri

Zapalio suprugu jer je 'previše trošila'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pijani 37-godišnjak sinoć je u obiteljskoj kući u Gornjem Stupniku napao suprugu, polio ju lakozapaljivom tekućinom i zapalio pred očima njihove 14-godišnje kćeri, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Žena je teško opečena, no nije u životnoj opasnosti. Pijani muškarac sinoć je oko 20 sati u obiteljskoj kući fizički napao 46-godišnju suprugu, u jednom trenutku uzeo je kanistar s lakozapaljivom tekućinom, polio ju i zapalio upaljačem pred očima njihove maloljetne kćeri. Žena je uspjela istrčati u dvorište, gdje joj je pomogao 64-godišnji susjed koji je uspio ugasiti vatru. Teško opečenu ženu prevezao je u zagrebačku Kliniku za traumatologiju u kojoj je utvrđeno da joj je veći dio tijela opečen ali da joj život nije u opasnosti.

Pročitajte i ovo Eksplodirala cisterna Tragedija u Liberiji UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ Eksplodirala cisterna, poginulo više od 40 ljudi: "Vozač im je rekao da ne lupaju..." Slika nije dostupna Šeprtljavi lopov Zapalio se u pokušaju pljačke

Prigovarao joj da previše troši

Njen suprug je uhićen i nad njim se još uvijek provodi kriminalistička obrada, a neslužbeno se doznaje da je pijani 37-godišnjak suprugu napao prigovorivši joj da previše troši. U policiji kažu da u toj obitelji do sada nisu intervenirali niti je 37-godišnjak bio kazneno prijavljivan. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene