Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Divljanje po autocesti

Na autocesti Zagreb-Lipovac jurio 244 km/h

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vukovarsko-srijemska policija zaustavila je jutros na autocesti Zagreb-Lipovac, kod Babine Grede, zbog prekoračenja brzine osobni automobil Mercedes, beogradskih registracija, kojeg je brzinom većom od 240 kilometara na sat vozio 40-godišnji državljanin Srbije.

Policija navodi kako je državljanin Srbije zatečen jutros oko 9,30 sati na sjevernom traku autoceste Zagreb-Lipovac pri vožnji od 244 kilometara na sat što, umanjeno za sigurnosnu razliku, iznosi 220 km na sat, na mjestu gdje je najveća dopuštena brzina kretanja vozila 130 kilometara na sat.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Platio kaznu 6.000 kuna VIDEO: Mislio je da se presretač želi utrkivati, pa pojurio 248 na sat! Slika nije dostupna Divljanje po autocesti Autocestom prema Lipovcu jurio 245 na sat

Četrdesetgodišnjem državljaninu Srbije uručen je prekršajni nalog kojim je izrečena novčana kazna u iznosu od 3.000 kuna te je izrečena zaštitna mjera zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole na području Republike Hrvatske u trajanju od 12 mjeseci, navodi Policijska uprava vukovarsko-srijemska. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene