Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška prometna nesreća

Na Grobniku poginuo 78-godišnji suvozač

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj prometnoj nesreći osobnog automobila na Grobniku poginuo je suvozač (78), dok je vozač teško ozlijeđen i prevezen u KBC Rijeka, izvijestila je policija.

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila jučer poslijepodne na Grobniku, u Industrijskoj zoni Kukuljanovo, nedaleko Prodajnog centra Lesnina, smrtno je stradao suvozač u BMW-u riječkih registarskih oznaka, rođen 1932. godine, dok je vozač s teškim povredama prevezen u KBC Rijeka, izvijestio je voditelj Operativno-komunikacijskog centra PU Primorsko-goranske Valentin Didović. Do nesreće je došlo kad je automobil sletio sa ceste i udario u kameni usjek, izvještava OKC PU Primorsko-goranske.

Pročitajte i ovo Bačve s opasnim otpadom (Foto: Dnevnik.hr) - 1 OPET GRAĐANI PLAĆAJU Bačve s opasnim otpadom i dalje leže na cesti: Hoće li za njihovo uklanjanje Općina morati u rebalans proračuna? Motorist na utrci (Foto: Dnevnik.hr) obnovljen asfalt nakon 40 godina Nikad više stranaca na našoj jedinoj trkaćoj stazi: "Htio sam probati i staze u inozemstvu. Isplatilo se!"

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene