Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prevezena u bolnicu

Pijani mladić pod zabranom izazvao prometnu nesreću: Auto se rotirao na kolniku i teško ozlijedio pješakinju

Policija
Policija Foto: Niksa Stipanicev/Cropix
Mladić (24) pod utjecajem alkohola i za vrijeme zabrane upravljanja motornim vozilima skrivio je prometnu nesreću u kojoj je teže ozlijeđena 50-godišnja pješakinja.

Pijani mladić (24) pod zabranom i utjecajem alkohola skrivio je prometnu nesreću u kojoj je teže ozlijeđena pješakinja.

Prometna nesreća dogodila se u utorak oko tri sata na državnoj cesti D-27 u mjestu Grabovici. Mladić nije prilagodio brzinu kretanja noćnim uvjetima na cesti te je udario u automobil ispred sebe koji je skretao na sporednu cestu.

Pročitajte i ovo Ilustracija pucnjava u kući Drama u Zagrebu: Otac pucao u sina?

Kako navode iz PU šibensko-kninske, od siline udara automobil se rotirao na kolniku te je sletio na kameno-zemljanu površinu. Pritom je udario u 50-godišnju pješakinju i ona je zadobila teške tjelesne ozljede. Vozač koji je skrivio prometnu nesreću lakše je ozlijeđen. 

Pročitajte i ovo Klara i Gordan Jandroković Dobila što je tražila Jandrokovićevoj kćeri usred štrajka riješen predmet na sudu: "U jednom ugovoru o kreditu se pojavljuje..." Oglasio se i predsjednik Sabora

Žena je prevezena na liječenje u Opću bolnicu u Šibeniku. Pijani 24-godišnjak automobilom šibenskih registarskih oznaka upravljao je za vrijeme zabrane upravljanja motornim vozilima kategorije B.

Zbog izazivanja prometne nesreće 24-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske, a kaznena je prijava dostavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene