Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Službe je nisu pronašle

Misteriozan slučaj u Šibeniku: "Žena je izletjela iz auta i skočila u more. Za njom je skočio muškarac..."

Neobičan slučaj u Šibeniku (Foto: Šibenik.in))
Neobičan slučaj u Šibeniku (Foto: Šibenik.in)) Foto: Šibenik.in)
Šibenska policija i Županijski centar 112 dobili su u četvrtak ujutro dojavu o ženi koja je skočila u more. Kada su izašli na teren nisu zatekli nikoga. Prema riječima svjedoka, žena je izletila iz parkiranog automobila i bacila se u more. Za njoj je skočio muškarac nakon čega su izašli van i otišli. Okolnosti neobičnog događaja se utvrđuju.

Šibenska policija u četvrtak u 9:29 sati dobila je dojavu da je ženska osoba skočila u more, a kada su stigli na mjesto događaja nisu zatekli nikoga. U tijeku je utvrđivanje okolnosti događaja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kod Novog Vinodolskog Iz mora izvučeno tijelo mrtve žene: Uočeno je još noćas, ali se čekalo zbog juga Ilustracija Mladi se iznenadili FOTO Prvi put nakon 25 godina zabilježen rijedak fenomen: Stručnjak objasnio o čemu je riječ

Dojavu o ženi koja je skočila s mula Krke dobili su i u Županijskom centru 112, a na teren su izašli i vatrogasci.

U Centru 112 za Šibenik.in rekli su da je prema informacijama s terena žena izvučena iz mora prije dolaska hitnih službi.

Prema riječima svjedoka, muškarac i žena sjedili su na mulu Krke u parkiranom automobilu i činilo se da se svađaju.

"Žena je odjednom izletjela iz auta i skočila u more i on je skočio za njom. Nakon toga izašli su vani, sjeli u auto i pokupili se. Hitne službe doletjele su u roku par minuta, no par je već otišao", ispričao je svjedok za Šibenik.in. 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene