Neobičan slučaj u Šibeniku (Foto: Šibenik.in))
Neobičan slučaj u Šibeniku (Foto: Šibenik.in)) Foto: Šibenik.in)

Šibenska policija i Županijski centar 112 dobili su u četvrtak ujutro dojavu o ženi koja je skočila u more. Kada su izašli na teren nisu zatekli nikoga. Prema riječima svjedoka, žena je izletila iz parkiranog automobila i bacila se u more. Za njoj je skočio muškarac nakon čega su izašli van i otišli. Okolnosti neobičnog događaja se utvrđuju.


Šibenska policija u četvrtak u 9:29 sati dobila je dojavu da je ženska osoba skočila u more, a kada su stigli na mjesto događaja nisu zatekli nikoga. U tijeku je utvrđivanje okolnosti događaja.

Vezani članci Morski pas - 3 Ušli u plićak, a kad tamo dva metra dugi modrulj. Stručnjak iz pulskog akvarija objašnjava jesu li morski psi opasni ili samo na lošem glasu Nezgodan skok Ne zna boli li je više stražnjica ili ponos: Snimka za Instagram završila bolnom nezgodom

Dojavu o ženi koja je skočila s mula Krke dobili su i u Županijskom centru 112, a na teren su izašli i vatrogasci.

U Centru 112 za Šibenik.in rekli su da je prema informacijama s terena žena izvučena iz mora prije dolaska hitnih službi.

Prema riječima svjedoka, muškarac i žena sjedili su na mulu Krke u parkiranom automobilu i činilo se da se svađaju.

"Žena je odjednom izletjela iz auta i skočila u more i on je skočio za njom. Nakon toga izašli su vani, sjeli u auto i pokupili se. Hitne službe doletjele su u roku par minuta, no par je već otišao", ispričao je svjedok za Šibenik.in.