Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razbili staklo

Međimurje: Djeca provalila u vrtić i ukrala pelene

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je otkrila počinitelje sedam teških krađa tijekom travnja diljem Međimurske županije.

Većina njih su - djeca! Istraga je pokazala da je četvero djece iz Pribislavca razbilo staklo na ulaznim vratima i provalilo u dječji vrtić u Kaštelskoj ulici u Pribislavcu, iz kojeg su odnijeli pelene, salvete i maramice vrijedne nekoliko tisuća kuna.

Pročitajte i ovo Dijete s knjigom Festival knjiga "Pazi, knjiga!": Rastući trend ulaska u svijet čarolije razveselio i djecu i autore Ilustracija Ulovili ih Dvojac provalio u hotel kod Opatije, odale ih kamere: Kod jednog pronađen i kokain

>> Traži ih policija: Ukrali autobus za prijevoz putnika do splitskog aerodroma

Protiv njih, najavljuju u PU međimurskoj, slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu. Četvero djece (policija ne navodi je li riječ o istim dječacima) i jedan maloljetnik ukrali su kablove u dvorištu u Ulici Ivana Meštrovića u Pribislavcu.

U istom selu troje djece provalilo u prostorije nogometnog kluba, a pokušali su i ukrasti stvari iz centra za karting u Belici.Dijete iz Pribislavca i 29-godišnjak iz Svetog Đurđa osumnjičeni pak su za krađe u dvorištu u Ivanovcu i Belici, te za pokušaj krađe. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene