Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podnesene kaznene prijave

Maloljetnik i dijete iz Njemačke ukrali automobil kod Benkovca, provozali se njime pa ga zapalili

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
17-godišnjak i dijete, državljani Njemačke, u noći na subotu ukrali su automobil, provozali se njime pa ga zapalili. Automobil je u potpunosti izgorio.

Provedeno je kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom i djetetom, obojicom državljanima Njemačke, koje policija sumnjiči za krađu i oštećenje tuđe stvari.

Pročitajte i ovo Ilustracija Materijalna šteta Više je osoba napalo sirotu ženu na autobusnoj stanici u Zagrebu: Ukrali su joj ruksak Ilustracija šume iz koje su otuđene kamere Slučaj se istražuje Neobična krađa u šumi: Policija šokirana što je lopov otuđio

Maloljetni 17-godišnjak u društvu djeteta u noći s petka na subotu u Gornjem Karinu otuđio je automobil Škoda u vlasništvu 59-godišnjakinje, te su ga tijekom noći koristili. Nakon što su se odvezli u smjeru Benkovca, u subotu ujutro oko 7 sati na D-27 ukradenu Škodu su zapalili. Automobil je u potpunosti izgorio.

Materijalna šteta iznosi oko 70 tisuća kuna. Policija je nadležnom državnom odvjetništvu podnijela kaznene prijave protiv obojice.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene