Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otišla s njima u apartman

Norvežanka (17) prijavila silovanje, policija ispituje trojicu iz BiH

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djevojka (17) koja je s roditeljima prije nekoliko dana došla na ljetovanje u Makarsku podnijela je makarskoj policiji kaznenu prijavu zbog silovanja.

Djevojka je cijelo jutro provela na ginekološkim pregledima u Splitu te je tek nakon toga pristupila u PP Makarska gdje upravo sada priča svoju verziju događaja, piše Slobodna Dalmacija.

Pročitajte i ovo Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku Makarska rivijera uz Zakladu Ana Rukavina - 1 "Rijetkost u današnje doba" Interes je i nakon 18 godina ogroman, darivatelji stajali u redovima: "Možemo nekome spasiti život, a nama tih 7 mililitara krvi ne znači ništa"

>> U Trogiru brutalno silovana 16-godišnjakinja

Nakon što se vraćala iz noćnog izlaska s roditeljima susrela je trojicu bosansko-hercegovačkih državljana u dobi od 23, 25 i 30 godina. Dvojicu, koji su također na odmoru u Makarskoj, upoznala je prije tri dana.

Kako je prethodno malo popila i bila u veselom raspoloženju, nije smatrala da će joj se u apartmanu gdje su je pozvali dogoditi nešto loše. No, tamo je, po njenoj verziji događaja, došlo do silovanja.

Djevojka spominje za sada samo spolni odnos s jednim od ove trojice i činjenicu kako se pokušala ustati, a nikako nije mogla.

Što se tu točno događalo, je li u pitanju jedan silovatelj ili više njih te kakva je prava verzija događaja znat će se tek kada se usporede priče maloljetne Norvežanke i punoljetnih državljana BiH.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene