Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jučer oko 23,55 sati u Zagrebu u kafe baru više osoba posjedovale su noževe te narušavale javni red i mir koji nije ponovno uspostavljen ni dolaskom intervente policije.


U kafe baru u Resničkom putu policajci PU zagrebačke utvrđivali su činjenice razgovarajući s 31-godišnjakom za kojeg je dojavljeno da narušava red i mir. Skupina mladića sa suprotne strane kolnika dobacivala je uvrede i omalovažavala policajce. 

Vezani članci Policija, Njemačka Napad nožem u Njemačkoj: Pet osoba ozlijeđeno, jedna se bori za život Napad u Kanadi - 3 Strava u Kanadi: Odjeven u kostim samuraja mačem napao nekoliko ljudi, dvije osobe ubijene, a pet ranjeno

U trenutku kada je jedan policajac krenuo smiriti delikventnu grupu, 26-godišnji mladić iz skupine krenuo je prema policajcu pa ga je ovaj odgurnuo od sebe. Mladić je otišao do obližnjeg drveta te s poda uzeo dva noža i krenuo na policajca koji mu je bio okrenut leđima uz povike da će ga ubiti. Drugi policajac uočio je što se događa te je upozorio kolegu koji je zatim izvadio službeni pištolj i upozorio 26-godišnjaka da stane i baci noževe. Na to je 26-godišnjak pokušao pobjeći, no policajci su ga sustigli. Kako je pružao otpor vezan je te je zajedno s ostalim sudionicima događaja, odnosno 27-godišnjakom, 29-godišnjakom i 31-godišnjakom odveden u službene prostorije PU zagrebačke. Slijedi prekršajna i kriminalistička obrada.   


.