Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova nezgoda na moru

Kod Tribunja se sudarile jedrilica i osmometarska brodica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na moru kod Tribunja večeras su se sudarile 14-metarska jedrilica i osmometarska brodica, pri čemu nije bilo ozlijeđenih, a obje su brodice oštećene na pramčanom dijelu ali sposobne za plovidbu, priopćeno je iz Ministarstva mora, prometa i infrastrukture.

U 18,50 sati, oko jedne nautičke milje jugozapadno od Tribunja, sudarile su se brodica registarskih oznaka 1024 ŠB, dužine 8 metara, zapovjednika i vlasnika S. G. iz Tribunja i jedrilice 'Levant Zadar', dužine 14 metara, zapovjednika B. T. iz Slovenije, u vlasništvu čarter tvrtke ASTA Yachting Zadar. Na jedrilici je bilo 9 osoba, a na šibenskoj brodici samo zapovjednik.

Nije bilo ozljeđenih osoba, već samo materijalne štete (oštećenje pramca obje brodice). Nije bilo prodora mora ni na jednoj brodici, obje su sposobne za plovidbu.

Lučka kapetanija Šibenik je uputila sudionike nesreće da je prijave u roku od tri dana najbližoj kapetaniji ili ispostavi, kaže se u priopćenju glasnogovrnice Marine Halužan. (Hina)

Pročitajte i ovo Policija - 3 Prekinut promet Nova prometna nesreća u Dalmaciji, cesta je zatvorena za promet Slika nije dostupna 100 eura kazne Izbjegnuta tragedija u Tribunju: Jedrilicom udario u mol

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene